Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

Små overraskelser i Paris
Rejsetips indsendt af:
Rikke Pohl
Skanderborg
22. april 2011

Små overraskelser i Paris

Efter at have boet to år i Paris som ung og en del besøg der siden, kan jeg stadig føle mig som en turist igen og igen, når jeg kommer til Paris.
Jeg er henført, betaget og fascineret hver eneste gang.

Besøg hvis muligt Paris uden for sommermånederne. September er min foretrukne måned i byen. Der er noget dovent og gyldent over Paris på den årstid, dog er det stadig ikke efterår.

Jeg anbefaler et besøg på den lille Plads i Marais-kvarteret, Place des Vosges. Gå ikke kun forbi, men tilbring en lille stund på pladsen, der også bliver flittigt besøgt af pariserne selv. Pladsen er et næsten magisk åndehul, der emmer af autencitet til trods for, at flere og flere turister finder vej til den.

Er man i nærheden af Jardin des Plantes (botanisk have), vil jeg også foreslå, at man lægger vejen omkring den smukke moské (Grande Mosqué de Paris) på place du puits de l'Ermite, hvor der også er en lille café, hvor man nyde en klassisk myntete og andre arabiske specialiteter.

Snyd heller ikke jer selv for en gåtur ad Rue St. Andre des arts (metro St. Michel) og videre til kirken Eglise St. Sulpice og den lille hyggelige plads foran den.

Med hensyn til restaurantbesøg er Paris en blandet landhandel. Man kan virkelig spise middelmådigt mange steder. Men skal man have et velsmagende, uprætentiøst måltid til en fair pris, kan jeg konkret anbefale "Au Rocher de Cancale" i gaden Rue Montorgueil, der går ud fra området "Hallerne". Derudover så lad være med at gå den anden vej, når I ser kø ved en restaurant. Det er der, man gerne vil spise, siger min franske veninde. Køen er et kvalitetstegn, og du vil ofte blive belønnet for ventetiden. Gider du ikke vente, kan du overveje en vietnamesisk "traiteur", hvor de sælger take-away, men som regel har nogle få borde. Maden plejer at være super lækker og ikke så fedtet som traditionel kinesisk mad. Perfekt som frokost, hvis man er til det asiatiske køkken. Chez Marianne i Marais-kvarteret kunne også være et bud, men trods navnet, er der tallet om mellemøstlig, lækker mad, og ikke fransk.

Et af de allervigtigste rejsetips, jeg har at give til Paris er nok i virkeligheden at gå fremfor at køre metro. Det giver et bedre helhedsindtryk og flere snif af det autentiske Paris.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.