Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Spis frokost i Eiffeltårnet mens du kigger ud over billedskønne Paris
Rejsetips indsendt af:
Therese
København
5. dec. 2013

Spis frokost i Eiffeltårnet mens du kigger ud over billedskønne Paris

Vi var fire veninder på tur til Paris - blandt andet for at opleve den franske madkultur. Vi bookede bord til frokost på Le Jules Verne, som ligger på 2.
sal i Eiffeltårnet. Til en hverdagsfrokost kan du få en menu (snack, før-forret, forret, hovedret, dessert og petit fours) for 90 euro, mens du sidder og kigger ud over Paris. Til aften koster menuen mere end det dobbelte af frokostprisen.
Tjenerne er så venlige, og man får en suveræn service - samt egen elevator op, så man ikke behøves at stå i kø med de andre turister. Det er 100% et besøg værd, hvis man vil forkæle sig selv og ens rejseledsagere.

Book bord og læs menuen her: http://www.lejulesverne-paris.com/

Kommentarer til rejsetippet om Paris

Egen elevator i Eiffeltårnet

07/07 2014 Harald
Køerne for at komme op i Eiffeltårnet er meget lange allerede fra formiddagen af. Bare at slippe for det er fantastisk. Jeg vil helt sikkert prøve at booke bord.

Paris set ovenfra

03/02 2014 Carsten Kjellerup
Rejsetippet rammer helt plet. Man får et fantastisk overblik over Paris og samtidigt er udsøgt måltid. Kan varmt anbefales.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.