Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips indsendt af:
Marianne Lundstrøm
Kirke Hyllinge
7. jan. 2011

Storbyferie med børn på 10 og 16

Bange for at tage på storbyferie med børn ?Gør det! Som familie indlogerede vi os i en lejlighed i Paris. Drog hver morgen afsted med rygsæk og udforskede byen til fods og med metro.
Så alt det, man skal se i Paris og oplevede tour de france i Paris, stort "badeland" i byen og at børnene faktisk nød de kulturelle fælles oplevelser. Om aftenen "flød" vi på sofaer og senge med bøger, turistbrochurer og input til næste dag. I TV mer' Tour de France. Flute og ost, sodavand og lidt rødvin. Super!
Vi sluttede ferien af med et 2 dages besøg i Disney Land Paris.
Her 6 år efter taler vi alle 4 stadig om den fantastiske ferie i Paris, hvor vi bare VAR SAMMEN!

Kommentarer til rejsetippet om Paris

lejlighed i Paris

26/02 2011 Vibeke Christensen
Vi tager til Paris i påskeferien med vores store "børn" på 16, 19 og 20 år. Vi har lejet en lejlighed meget tæt på Louvre, så bliver det ikke mere centralt. Jeg har fundet den på en hjemmeside der hedder HomeAway, hvor man kontakter ejeren direkte. Vi skal give 6000 kr. for en uge. det er første gang vi lejer privat, men det virker som om det fungerer rigtig godt.

Lyder lækkert

28/01 2011 Helle
Vi påtænker også at holde ferie i Paris, og lige denne måde at holde ferie på, med vores 4 lidt større børn, lyder som en rigtig god idé.
Hvor fandt i den lejlighed henne? Vi vil nemlig gerne bo så billigt som muligt, da en storfamilie på ferie hurtigt kan blive dyr nok ;o)
Gode idéer modtages med TAK.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.