Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Studietur i Paris til budgetpris...
Rejsetips indsendt af:
Maria Meile
Stege
18. aug. 2008

Studietur i Paris til budgetpris...

Skolens 9. klasse havde en drøm om at besøge byernes by. Det lykkedes til en meget rimelig pris ved hjælp af FDM og god research.

Sådan kan du gøre rejsen billigere

Hvis man kommer til Paris og tror, at man kan gå rundt til alle seværdighederne, bliver man klogere. Afstandene er store, så der bliver brug for metro eller bus.
 
Det kan gøres billigt.
Køb et ugekort på en metrostation, det hedder hebdomadaire, og opgiv adressen på hotellet i kortes adressefelt. Kortet er egentlig beregnet til de fastboende parisere, men kan købes af alle. Husk at medbringe et pasbillede til kortet.

Bestil hotel gennem FDM. Vi fik fantastiske studielejligheder lige ved Montmartre, der rummede et fint lille tekøkken. Herved kunne vi spare en del udgifter til måltider ude i byen.

Hvis du rejser med unge, så lad være med at gå ind i samlet flok på museer o.l. Lad de unge gå ind et par ad gangen, så er entréen nemlig gratis for dem, og der skal kun betales for de voksne. Langt billigere end at betale for en gruppebillet.

Man kan få mange gode måltider til en rimelig pris i Paris, men lad være med at bestille sodavand til maden. De er ofte dyrere end selve måltidet.
Vi havde fem skønne dage, som eleverne aldrig glemmer. Og den nye 9. klasse vil også gerne af sted igen, så vi håber, vi vinder konkurrencen, for selv om vi gjorde det billigt, er det jo aldrig helt gratis!

Mange glade og tilfredse feriehilsener fra
Anna, Emilie, Josefine, Linea, Sofia, Sofie, Jacob, Michael, Niels og Maria
Sværdborg Friskole, Vordingborg

Kommentarer til rejsetips om Paris

vores studie tur

20/03 2013 nanna
hej jeg er igang med et eksamens projekt. jeg skal planlægge en studie tur . jeg er meget inerrasseret i din historie.
hvor mange var i afsted? hvor mange penge gav i pr person for fly og hotel?

hvis der er anden du syntes jeg skal vide må du meget gerne skrive det
tak på forhånd
hilsen Nanna
Svar gerne hurtigt :)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.