Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Tro, håb og kærlighed - og hængelåse

Grethe Kjeld
Grethe Kjeld

Hvis du skal krydse Seinen, vil jeg foreslå, at du prøver broen Pont des Arts. Det er en gammel træbro, der krydser Seinen ved Louvre.

Her er begge siderne af broen fuldstændig "plastret" til med hængelåse i alle størrelser, farver og faconer. En tradition, der er opstået, hvor kærestepar køber en hængelås (nogle får indgraveret navn eller initialer og en dato), hænger den på broen og smider nøglen i floden som tegn på evig troskab. Jeg synes, at det er en sjov tradition, og man kan sagtens få en halv times tid til at gå med at se på de tusindvis af hængelåse.

Tip i tippet

Gå også gerne en tur langs Seinen og se de mange grønne boder, hvor der sælges at fra gamle blade til malerier og mechandise. Rigtig god fornøjelse!

Periode

Hele året.

Adresse

Pont des Arts, 75006 Paris

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.