Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

Udsigten fra restauranten
FDM travel rejsespecialist
Niels Kjærsgaard Telefon: 70 28 13 04

Ultimativ romantik i Paris

Prøv restauranten 58 Tour Eiffel, der ligger i Eiffeltårnet. Der er en fantastisk udsigt.
Ultimativ romantik i Paris

Hvis du sammen med dit hjertes udkårne vælger at tage turen til byernes by, Paris, vil jeg anbefale jer at søge væk fra den traditionelle fortovscafé, når I skal spise jeres romantiske middag. I stedet bør i opleve Paris fra en helt ny vinkel, nemlig oppefra. I Paris’ varetegn, Eiffeltårnet, findes en restaurant ved navnet 58 Tour Eiffel. Restauranten byder, ud over prisvenlig og utrolig lækker mad, på en romantisk oplevelse ud over det sædvanlige.

Heroppe i 100 meters højde, kan du i ro og mag indtage den lækre mad, udsigten og ikke mindst byens atmosfære, uden at blive skubbet til af andre ivrige turister. Du skal naturligvis være opmærksom på, at du skal bestille bord hjemmefra og jeg vil anbefale, at du bestiller en vinduesplads ved solnedgang, så du kan opleve den smukke overgang fra lys til mørke. Husk på, at solen går ned senere i sommerhalvåret og at din reservation derfor helst skal være kl. 21.00 om sommeren. Om vinteren kan du sagtens bestille bord til kl. 18.30. Hvis du ikke har mulighed for at komme om aftenen, har restauranten også åben til frokost. Ønsker du en dyrere gourmet middag, kan du bevæge dig op til anden platform i tårnet, hvor restauranten Jules Vernes ligger. Her betaler du væsentlig mere, men får selvfølgelig en tilsvarende pragtfuld udsigt.

Må I får en uforglemmelig romantisk oplevelse.
 
Mange hilsner
Rejsespecialist
Niels Kjærsgaard

Restauranter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Niels Kjærsgaards profilside

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.