Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet
 • Spis frokost i Eiffeltårnet mens du kigger ud over billedskønne Paris

  (Bedømt af 16 personer)
  05.12.13: Therese
  Vi var fire veninder på tur til Paris - blandt andet for at opleve den franske madkultur. Vi bookede bord til frokost på Le Jules Verne, som ligger på 2.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Vent med at købe billetter til du er der
Rejsetips indsendt af:
Mia Bastrup
Kolding
22. juli 2014

Vent med at købe billetter til du er der

Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
Vi havde læst, at man skulle købe flere-dagsbilletter, og at man skulle gøre det hjemmefra. Vi fandt ud af, at det bedst kan betale sig at købe en-dagsbilletter til Metroen på nærmeste station. Så er man også frit stillet fra dag til dag ift at vælge, hvor man vil hen (altså hvor mange zoner væk). Desuden kører unge under 26 år på halv pris i weekenden. Den rabat misser man også, hvis man køber flere-dagsbilletter.
Billetter til Eiffeltårnet kan man også roligt vente med at købe, til man er der. Kom dog helst ikke senere end kl 9, for så er køen meget lang. Vi valgte at gå op til 2. sal og nogle tog elevatoren videre til 3. sal.
Den nyeste triumfbue viste sig at være en lukket attraktion. Vi fandt aldrig ud af hvorfor, men nød så synet af linjen til den store triumfbue inde i byen. Der ligger et forretningscenter der ude med nyere mærke butikker.
Af sjove og anderledes butikker fandt vi blandt andet MERCI (merci-merci.com), en velgørenhedsbutik med designerting til nedsatte priser og butikkerne FLEUX.com med alt muligt sjovt til boligen og haven. Boghandlen Shakespeare and Company, som forhandler engelske bøger, fik fuld antal stjerner. Så speciel.
Det er mange år siden, at jeg sidst var i Paris, men det var bare så positivt - og befriende - at opleve, hvordan franskmændene var blevet gode til at snakke engelsk og var servicemindede. Paris, vi kommer igen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Paris

Hoteller i Paris
Rejser til Paris
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/road-trip-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.