Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Paris

 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet
 • Disneyland Paris

  23.01.14: Connie Boysen
  Tag med FDM til magiske Disneykand Paris, med alle de kendte og elskede figurer. Bo på Disneyland hotellet midt i den fortryllende park, og oplev Mickey, fedtmule Tigerdyr og Andersine mens du går rundt på det store og hyggelige hotel, der bare oser af stemning.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Paris

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Yndlingsbistro i Paris

Charlotte Torp Jensen
Charlotte Torp Jensen

Paris er jo de madelskendes paradis, og selv om det vrimler med gode restauranter er det godt at kende en god bistro.

Le Bistro des deux Théâtres er en typisk parisisk bistro med messingbardisk, gamle fotos på væggene og charmerende tjenere i lange forklæder. Og så vrimler det med lokale, der også nyder stemningen og den gode mad i restauranten. For en menupris på 39 € får I aperitif, forret, hovedret, dessert og en 1/2 flaske udmærket rødvin. Menuen vælges ud fra et stort spisekort med mange virkelig gode retter. Bon appetit.

Periode

Hele året

http://www.bistrocie.fr/index.php?page=deux-theatres&scat=3

Nærmeste lufthavn

CDG

Hoteller i nærheden

Comfort Inn Mouffetard Comfort Davout Nation Hotel Select

Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.