Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Frankrig

 • Ardèche - alting og det hele

  (Bedømt af 2 personer)
  12.03.16: Mariane Erichsen
  Vi lejede en feriebolig i Ardèche for at se Gorges de l’Ardèche. En cirka 30 km lang og dyb kløft skåret igennem landskabet af floden Ardèche.
  Se hele rejsetippet
 • Nye sider af Paris.

  (Bedømt af 9 personer)
  16.05.15: Jan Stausgaard
  I forlængelse af mit rejsetip om Paris fra 2011, har jeg denne gang fundet nogle af storbyens mere ukendte steder, hvor man kan tilbringe nogle hyggelige timer – og samtidig komme lidt væk fra de områder, der er mest eftertragtede af turisterne. Altså – nogle lidt mere tilbagetrukne sider af den skønne by – Paris. De beskrevne områder ligger alle i – eller omkring byens centrum. Opholder man sig centralt i byen, skulle det være muligt at nå dem alle til fods. Har dog lige nævnt de nærmeste Metro-stationer. (M)
  Se hele rejsetippet
 • Vent med at købe billetter til du er der

  (Bedømt af 6 personer)
  22.07.14: Mia Bastrup
  Sammen med FDM fløj vi mor, 2 teenagepiger og mormor og morfar til Paris i juli 2014, onsdag til mandag. 4 hele og 2 halve dage viste sig at være passende til at opleve Paris.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Frankrig

Rejsetips af samme forfatter

 • Søndervig

  (Bedømt af 1 person)
  18.10.12: Karen Reeslev
  I sommer indviterede jeg mit ældste barnebarn Julie som er 17 år på ferie i Søndervig. Jeg havde lejet en lejlighed ikke stor, 18 m2 men så kunne der også blive råd til at spise ude,
  Turen derop foregik med tog og bus 5 timer fra København, det gik rimelig hurtig.
  Se hele rejsetippet
 • En brækket tå, ingen hindring i Rom

  (Bedømt af 10 personer)
  19.03.12: Karen Reeslev
  Når drømmen bliver til virkelighed
  Sidste år var jeg så heldig at vinde 5000 kr. på et rejsetip, der kom et gavekort, min historie kom på hjemmesiden, og så begyndte drømmene, hvad skulle jeg se.
  Se hele rejsetippet
 • Ned gennem Rhonedalen og til venstre

  (Bedømt af 5 personer)
  07.11.11: Karen Reeslev
  Så er vi igen på tur, vejret er rigtig sommervejr, som vi kender det, store sorte skyer, regn og blæst, alt er som det plejer, vi er på vej mod Provence, der må solen da skinne.
  Se hele rejsetippet
Prøv en A La Ferme i Provence, hvis man som campist kan lide ro
Rejsetips indsendt af:
Glostrup
5. jan. 2012

Prøv en A La Ferme i Provence, hvis man som campist kan lide ro

Lidt udenfor Barjac ligger der en A La Ferme direkte på bondemandens grønne græs marker, langt til nærmeste telt og en himmel så stor og fløjlssort med millioner af stjerner, og man bliver ikke generet af byens lys.
Lidt oppe ad bakken er der et gammelt fårehus, der er bygget om til toilet og brus, det er ikke en femstjernet plads, men hvad den mangler i stjerner, har den i skønhed. Helt oppe på toppen af bakken, er der et lille vaskehus, hvor man kan vaske op og vaske tøj, det er ikke ret stort, der er tag over, men ellers åbent, her er en fantastisk udsigt over Van Gooc,s blå bjerge, over hovedet hænger der store klaser af søde blå druer, lige til at plukke, det tager lang tid at vaske op, man falder i staver over det smukke syn.
der er ingen afmærkede pladser
der er ingen afmærkede pladser

Ro til fordybelse

Torden og uvejr følger med dernede, vi havde lige spist da det begyndte at lyne bag bjergene, vi skyndte os ar lave kaffe, så vi kunne nyde det flotte syn, efter hånden blev det dog lidt for meget, det kom tæt på, og luftledningerne der løb lige over os , sang hver gang der kom et lyn, og så kom regnen, og når det regner, så kommer der vand, teltet holdt vandet ude, men de ting der stod udenfor måtte rengøres grundig dagen efter.Men solen skinner næste morgen. Vi boede på Le Mass Neuf flere gange, når vi var i Provence, Vi nød at hente vin og hjemmelavet gedeost på gården, I flere år fik vi julehilsen fra familien.
Solnedgang
Solnedgang

En anden plads vi holdt meget af lå på modsatte side af Rhone floden, den lå afsides med udsigt over bjerge og vinmarker, vi camperede mellem frugttræer og vinranker, her handlede vi også hos bondekonen. Hun lavede hyggeaftener for gæsterne, der blev dækket op på gårdspladsen, under de store platan træer, her kunne vi købe mad til billige penge, bondekonen spillede og sang for os, og når vi gik tilbage til teltet, sang cikaderne for os i den lune aften.
Pladsen lå ikke så langt fra Mont Vertu, jeg tænker med glæde på de skønne ture, hver gang jeg ser Tour de France og ser rytterne kæmpe sig op af det skallede bjerg.
Prøv en A La Ferme i Provence, hvis man som campist kan lide ro

komfort, men der er charme og ro, og her møder man det Frankrig, der Der er mange af de små pladser i Frankrig, de er billige, der er ikke har tid til at snakke. Det er ikke for forældre med børn, der er hverken pool eller legeplads, men elsker man naturen så er der ikke noget bedre.Aktiviteter
Camping
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Frankrig

Ferieboliger i Frankrig
Rejser til Frankrig
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.