Fakta

 • Strand 15 km
  Strand
  15 km
 • Centrum 3 km
  Centrum
  3 km
 • Indkøb 3 km
  Indkøb
  3 km
 • Aircondition
  Aircondition
 • WiFi i fællesområder
  WiFi i fællesområder
 • Hund
  Hund
 • Golf 4 km
  Golf
  4 km
 • Parkering
  Parkering
 • Udendørs swimmingpool Ca. 15.4 - 15. september.
  Udendørs swimmingpool
  Ca. 15.4 - 15. september.
 • Børnepool
  Børnepool
 • Hamburg 1.495 km
  Hamburg
  1.495 km
 • Lufthavn Nice 50 km
  Lufthavn
  Nice 50 km
 • Restaurant
  Restaurant
 • Bar
  Bar
 • Wellness & spa
  Wellness & spa
 • Aktiv ferie
  Aktiv ferie
 • Tennisbane
  Tennisbane
 • Basketballbane
  Basketballbane
 • TV på værelset
  TV på værelset
 • Køkkenniche
  Køkkenniche
 • Køleskab
  Køleskab
 • Balkon/terrasse
  Balkon/terrasse
 • WiFi på værelset
  WiFi på værelset
 • Familieferie
  Familieferie

Læs mere om

Le Domaine de Fayence, Provence

Dejligt feriested i Provence med huse og villaer

Domaine de Fayence er et virkelig flot feriested med 150 flot udstyrede huse og villaer for den kræsne gæst. Her kan I virkelig slappe af i skønne omgivelser, bade i poolen eller spille bordtennis, tennis, boules, foldbold eller basketball. I kan også nyde en drink i baren eller en middag på restaurantens terrasse.

Nyt og flot feriested

Fayence er en middelalderby beligende på toppen af et lille bjerg. Byen har formået at bevare sin charme, og det er skønt at slentre rundt i de krogede gader med de mange lækre butikker, cafeer og restauranter. 

15 km fra stedet ligger den store og meget smukke sø Lac St. Cassien, hvor I kan fiske, bade og dyrke alle former for vandsport. Der er ca. 30 km til kysten. Området byder på masser af udflugtsmuligheder med de skønneste landskaber og hyggelige bjerglandsbyer. Golfentusiasterne kan spille på de to 18-hullers golfbaner ved Tourrettes. 

Domaine de la Fayence er et helt nyt og flot feriested med smagfuldt udstyrede huse og villaer for den kræsne kunde. Her kan I virkelig slappe af i skønne omgivelser, bade i poolen eller spille bordtennis, tennis, boules, foldbold eller basketball. I kan også nyde en drink i baren eller en middag på restaurantens terrasse.

Trænger I til forkælelse kan I mod betaling benytte spaafdelingen med sauna, tyrkisk bad og mindre swimmingpool, her kan I også få alle former for massage og terapi.

Nyd en drink i baren efterfulgt af en dejlig middag på terrassen i Domaine de la Fayences restaurant. I perioden 6. februar - 5. marts, 2. - 30. april, 2. juli - 31. august og 22. - 29. oktober er der gratis børneklub for børn på 4-15 år.

Rabatter (Er fratrukket de viste priser i de perioder hvor rabatten er gældende)

 • Bo 14 nætter og betal for 12 eller bo 21 nætter og betal for 14 i perioderne 01. februar - 8. juli og 19. august - 4. november 2017.
  Kan ikke kombineres med køb tidligt-rabatten.
 • Bestil mindst 4 uger og få 40% rabat i perioderne 4. februar - 8. juli og 19. august - 4. november 2017.
  Kan ikke kombineres med køb tidligt-rabatten.

Hus, 2-4 personer

Opholdsstue med to sovepladser, telefon, tv og køkkenniche med bl.a. keramisk kogeplade, mikroovn, kaffemaskine og opvaskemaskine, soveværelse med grand-lit, badeværelse med hårtørrer samt terrasse med havemøbler. 41 m2.

Hus, 4 personer

Opholdsstue med telefon, tv og køkkenniche med bl.a. keramisk kogeplade, mikroovn, kaffemaskine og opvaskemaskine, soveværelse med grand-lit, kabine med etageseng, badeværelse med hårtørrer samt terrasse med havemøbler. 52 m2.

Hus, 4-6 personer

Opholdsstue med to sovepladser, telefon, tv og køkkenniche med bl.a. keramisk kogeplade, mikroovn, kaffemaskine og opvaskemaskine, to soveværelser med henholdsvis en grand-lit og to senge, badeværelse med hårtørrer samt terrasse med havemøbler. 52 m2.

Hus, 6-8 personer

Opholdsstue med to sovepladser, telefon, tv og køkkenniche med bl.a. keramisk kogeplade, mikroovn, kaffemaskine og opvaskemaskine, to soveværelser med hver to senge, soveværelse med grand-lit, to badeværelser med hårtørrer samt terrasse med havemøbler. 74 m2.

Hus 8-10 personer

Opholdsstue med to sovepladser, telefon, tv og køkkenniche med bl.a. keramisk kogeplade, mikroovn, kaffemaskine og opvaskemaskine, tre soveværelser med hver to senge, soveværelse med grand-lit, to badeværelser med hårtørrer samt terrasse med havemøbler. 82 m2.

Villa med egen pool, 6-8 personer

Opholdsstue med pejs og to sovepladser, telefon, to tv (det ene med dvd-afspiller) og køkkenniche med bl.a. keramisk kogeplade, amerikansk køleskab, mikroovn, kaffemaskine og opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, soveværelse med grand-lit, to soveværelser med hver to senge, badeværelse med hårtørrer og have på 200-500 m2 med egen pool (32 m2), udendørs bruser og toilet samt terrasse med havegrill, havemøbler og solsenge. Garage. 88 m2.

Villa med egen pool, 8-10 personer

Opholdsstue med pejs og to sovepladser, telefon, to tv (det ene med dvd-afspiller) og køkkenniche med bl.a. keramisk kogeplade, amerikansk køleskab, mikroovn, kaffemaskine og opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, to soveværelser med hver en grand-lit, et soveværelse med to senge, lille værelse med etageseng, to badeværelser med hårtørrer og have på 200-500 m2 med egen pool (32 m2), udendørs bruser og toilet samt terrasse med havegrill, havemøbler og solsenge. Garage. 132 m2.

Villa med egen pool, 10-12 personer

Opholdsstue med pejs og to sovepladser, telefon, to tv (det ene med dvd-afspiller) og køkkenniche med bl.a. keramisk kogeplade, amerikansk køleskab, mikroovn, kaffemaskine og opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, tre soveværelser med hver en grand-lit, to soveværelser med hver to senge, tre badeværelser med hårtørrer og have på 200-500 m2 med egen pool (32 m2), udendørs bruser og toilet samt terrasse med havegrill, havemøbler og solsenge. Garage. 157 m2.

Noter

Prisen inkluderer:

Linned og håndklæder, 1. sæt. El. Safe.

Skal betales på stedet:

Depositum 350 € (husene) og 800 € (villaerne) (kontant eller Visa/MasterCard). Turistafgift.

Eventuelle ekstra udgifter:

Slutrengøring foretages af lejer eller betales sammen med boligen. WiFi 20 € pr. enhed pr. uge. Barneseng og højstol 15 € pr. stk. pr. ophold. Betales sammen med boligen.

Bemærkninger:

Køkken SKAL rengøres, uanset om slutrengøring er inkluderet eller ej. Ligesom opvaskemaskine, skraldespand i køkken og bad skal tømmes.

Start nu! Det er let at bestille Le Domaine de Fayence


Ugeophold lørdag-lørdag i perioden 1. juli - 15. september, herudover ugelejemål med valgfri ankomstdag.Bestil også på tlf.: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: ANCEDOFA

Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/sydney/sydney-pylon-lookout-a-museum-with-a-view.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.