Fakta

 • Strand 1,5 km (flod)
  Strand
  1,5 km (flod)
 • Centrum 1,5 km
  Centrum
  1,5 km
 • Indkøb 1,5 km
  Indkøb
  1,5 km
 • WiFi i fællesområder
  WiFi i fællesområder
 • Hund
  Hund
 • Parkering
  Parkering
 • Udendørs swimmingpool Ca. 15. april - 30. september afhængig af vejrforhold.
  Udendørs swimmingpool
  Ca. 15. april - 30. september afhængig af vejrforhold.
 • Børnepool
  Børnepool
 • Hamburg 1.663 km
  Hamburg
  1.663 km
 • Lufthavn Montpellier 150 km
  Lufthavn
  Montpellier 150 km
 • Aktiv ferie
  Aktiv ferie
 • Basketballbane
  Basketballbane
 • Køkkenniche
  Køkkenniche
 • Balkon/terrasse
  Balkon/terrasse
 • Familieferie
  Familieferie

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Odalys Résidence Le Domaine des Hauts de Salavas, Provence

Familieferie i skønne omgivelser og med stort poolområde

Le Domaine des Hauts de Salavas i Provence er et virkelig godt tilbud til børnefamilier, det ligger i pragtfulde omgivelser. Feriestedet har en 300 m2 swimmingpool, børnepool, stort sportsområde og legeplads. Her tilbydes bjergbestigning og kanosejlads til specialpris.

Smukke naturoplevelser

Vallon Pont d'Arc
Vallon Pont d'Arc
Salavas er en charmerende by i nærheden af den meget kendte "Vallon-Pont-d'Arc". Her er masser af muligheder for såvel børn som voksne. I kan bade eller leje en kano og padle ned ad Ardèchefloden.

Ardèche er et utroligt naturskønt område, hvor I kan dyrke bjergbestigning, rappelle, studere de mange grotter såsom l'Aven d'Orgnac med fortidsminder, vandre, cykle eller paraglide. I må heller ikke snyde jer selv for en spektakulær køretur gennem Gorges de l'Ardèche fra Pont d'Arc til St. Martin, men det er ikke for nybegyndere, vejen er smal og snor sig kraftigt, og der er langt ned, men til gengæld er det en oplevelse for livet.

 Se de ældste og bedst bevarede figurative hulemalerier i verden på Caverne du Pont d' Arc eller besøge Pont du Gard, en fremragende romersk akvædukt og bro over Gardon -dalen. 

Le Domaine des Hauts de Salavas er et nyere feriested i pragtfulde omgivelser.

Om søndagen er der gratis velkomstdrink, og der vil blive præsenteret omegnens forskellige aktiviteter såsom kanosejlads og bjergbestigning, der tilbydes til specialpris.

På stedet er der swimmingpool på 300 m2, børnepool, mindre pool, stort sportsområde med bl.a. fodbold og basketball, legeplads og møntvaskeri. Restaurant og bar er åben i juli og august.

I perioden 4.7-28.8 er der gratis børne- (4-11 år) og ungdomsklub (12-15 år). Ugen igennem er der underholdning og aktiviteter for alle. 

Boligtyper

2-værelses lejlighed

Opholdsrum med to sovepladser, køkkenniche med bl.a. mikroovn og opvaskemaskine, soveværelse med tre senge, badeværelse samt terrasse eller balkon med havemøbler. 28 m2. 4-5 personer.

3-værelses lejlighed

Opholdsrum med to sovepladser, køkkenniche med bl.a. mikroovn og opvaskemaskine, to soveværelser med henholdsvis to senge og etageseng, badeværelse samt terrasse eller balkon med havemøbler. I en eller to etager. 40 m2. 6 personer.

4-værelses lejlighed i to etager med kabine

Opholdsrum med en soveplads, køkkenniche med bl.a. mikroovn og opvaskemaskine, soveværelse med grand-lit, soveværelse med to senge eller etageseng og sovekabine med etageseng, badeværelse samt terrasse eller balkon med havemøbler. Ekstra toilet. 44 m2. 6-7 personer,

Noter

Prisen inkluderer:

El. Tv.

Skal betales på stedet:

Depositum 300 € (kontant eller Visa/MasterCard). Turistafgift.

Eventuelle ekstra udgifter:

Linned medbringes eller lejes 12 € pr. person pr. skift. Håndklæder medbringes eller lejes 7 € pr. person pr. uge - bestilles. Slutrengøring foretages af lejer eller 58/75 € - bestilles. Wifi 20 € per uge, højst 2 enheder. Barneseng/højstol/badekar 25 € pr. ophold - bestilles. Hund 50 € pr. ophold (maks. 1).

Bemærkninger:

Uanset om I betaler for slutregøring eller ej, skal køkkenet altid rengøres. Ligesom opvaskemaskine, skraldespand i køkken og bad skal tømmes.

Start nu! Det er let at bestille Le Domaine des Hauts de Salavas


Ugelejemål lørdag-lørdag i perioden 1. juli - 9. september 2017, ellers minimum ophold på 4 nætter.

Bestil også på tlf.: 70 11 60 11
Oplys bestillingskode: ANCEHASA

Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/cape-town/table-mountains.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.