Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Ferieboliger i Frankrig

Andre rejsemål i Europa

Sommerferie i Frankrig

Sommerferie i Frankrig er en palette af valgmuligheder. Tag på daseferie langs den franske Riveria, aktiv ferie i de høje alper, storbyferie i Paris eller besøg en lokal vinbonde i Alsace. På en kør-selv-ferie til Frankrig kan du få en smagsprøve på det meste.

Franske sommerfristelser

Frankrig er som skabt til en skøn sommerferie. I Frankrig kan du fx føre dig frem på de chice boulevarder i Paris eller besøge den lokale vinbonde i Alsace og smage den vin, som han dyrker på sine grønne vinmarker.

På din sommerferie i Frankrig kan du dase dagen lang på varme, solbagte strande på Côte d’Azur. Du kan få dig et støvet spil boule med de gamle mænd på torvet i Aix-en-Provence eller smage på boghvedepande-kagerne og verdens ende i Bretagne.

I de høje Alper finder du et mekka for aktiv sommerferie. Måske leger du kongelig for en dag på et af de majestætiske chateauxer i Loire-dalen eller joiner det glamourøse jet-set liv i Cannes. En picnic i Provence, hvor der dufter af vilde krydderurter som lavendel og timian, er nu heller ikke det værste.
Résidence Carré Marine
Résidence Carré Marine er en lille perle med en skøn...
Køb tidligt-rabat: 10%
10% rabat ved bestilling senest 14 april 2017. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.
Se mere og bestil her

Kør-selv-ferie til Frankrig

Der er ikke langt mellem seværdigheder og naturoplevelser i Frankrig. Tager du på kør-selv-ferie, kan du fx nemt besøge Gordes du Verdon -  Frankrigs svar på Grand Canyon eller køre langs den franske Riviera og stoppe i de mange hyggelige feriebyer. Mulighederne er uendelige og der er noget for hele familien.

Den franske Riviera - en helt speciel stemning

Den franske Riviera - en helt speciel stemning
En sommerferie ved Den franske Riviera er noget helt specielt. Oplev Nice med sin helt egen charme, husene, der er malet i okkerfarver til myriader af blomster, buske og træer, som optræder som kulisse til Den franske Riviera og det azurblå Middelhav. Strandpromenaderne, vinen og maden er helt fantastisk – og det samme bliver din sommerferie på Côte d’Azur i Frankrig! Læs om sommerferie på Den franske Riviera

Alsace - på cykel gennem vinmarkerne

Cykeltur 3 dage og 1 fridag/5 nætter
Tag på en skøn 4-dages cykelferie i la Vallée de...
Se mere og bestil her
Alsace er et godt område til dig, der ønsker en aktiv sommerferie i Frankrig og opleve den hyggelige stemning i byerne.

En af de bedste måder at opleve Alsace på er at leje cykler og følge de små veje gennem vinmarkerne. Vi tilbyder både ferieboliger, vandre- og cykelture til din sommerferie i Alsace.
Se vores forslag til aktiv ferie i Alsace
Læs mere om sommerferie i Alsace

Provence - malerisk smuk natur

Provence - malerisk smuk natur
Du vil elske en sommerferie i Provence - det ene øjeblik er naturen blid og malerisk, det næste øjeblik storslået og imponerende. Nyd et glas pastis eller en café noir på den lokale bar eller en pragtfuld menu med den lokale vin til en overkommelig pris. På din sommerferie i Provence må du frem for alt også opleve de lokale markeder.
Læs mere om sommerferie i Provence

Bretagne - fiskerbyer og vilde klippekyster

Bretagne - fiskerbyer og vilde klippekyster
Den yderste del af Bretagne går under navnet ”Verdens ende” (”Finistère”). Og du føler dig virkelig, at du er nået til verdens ende, når du holder sommerferie i den vestligste del af Frankrig. Oplev de milde badestrande, vilde klippekyster, tidevandet og de smukke fiskerbyer med friske østers og kammuslinger.
Læs mere om sommerferie i Bretagne

Normandiet - masser af historie

Mont-Saint-Michel
En sommerferie i Normandiet i det vestlige Frankrig er noget helt specielt. Oplev de brede sandstrande, tidevandet, æbleplantagerne og fashionable badebyer som Trouville og Deauville. Normandiet er kendt for invasionen under 2. Verdenskrig og det religiøse vidunder Mont-Saint-Michel.
Læs mere om sommerferie i Normandiet

Paris - når romantikken skal blomstre

Hotel Select, Paris
Charmerende hotel på Place Sorbonne ved Boulevard Saint...
Se mere og bestil her
Paris er svaret, hvis din sommerferie i Frankrig skal stå i storbyferiens tegn. Byernes By er en kæmpe oplevelse. Tag en slentretur langs med Seinen eller oplev det romantiske Montmartre med cafeer og cabaret. Paris er et charmerende bekendtskab uanset længden af din sommerferie. Hos os kan du i dag bestille fly og et godt, centralt hotel i Paris.
Læs mere om sommerferie i Paris

Languedoc-Roussillon - middelalderslotte og skøn natur

Languedoc-Roussillon - smuk kyststrækning
Languedoc-Roussillon byder på kilometervis af lækre sandstrande, der ligger ud til det azurblå Middelhav. På din sommerferie i Languedoc-Roussillon får du et af Frankrigs mest solsikre og varme ferieområder. Montpellier er hovedstaden i området, som du sagtens kan bruge nogle dage på. I baglandet finder du et frugtbart landskab med frugtplantager, vinmarker og cypresser, der står skulder ved skulder med charmerende småbyer, middelalderslotte og Pyrenæerne ned til den spanske grænse.
Læs mere om sommerferie i Languedoc-Roussillon

Alperne - frisk luft og pragtfulde bjergtoppe

Le Cristal d'Argentière
Deligt feriested beliggende i centrum af Argentière med...
Supertilbud: 14 = 12 og 21 = 14
Bo 14 nætter og betal for 12 eller bo 21 nætter og betal for 14.
Kan ikke kombineres med køb tidligt-rabatten.
Se mere og bestil her
I Alperne åbner du dit vindue om morgenen, indånder den friske bjergluft og nyder udsigten til de pragtfulde bjergtoppe. Se, det er den perfekte start på en ny og afslappende dag på din sommerferie i Frankrig! I Alperne finder du svimlende slugter, floder, marker med græssende køer og vilde blomster samt de skønneste små landsbyer med romanske kirker. Læs mere om sommerferie i Alperne

Korsika - aktiv- og daseferie på samme ø

Det bliver ikke meget bedre end Korsika. Den facinerende ø i Middelhavet byder på alt fra aktiv ferie i de dramatiske bjerge, afslapning på de kridhvide lange strande til hygge i de skønne små landsbyer, der dukker op overalt. Hvis du lejer en bil, kan du opleve øens mange seværdigheder i dit helt eget tempo og finde dit favoritsted.
Læs mere om Korsika

Billeje i Frankrig

Sammen med vores samarbejdspartnere giver vi dig den bedst mulige billeje i Frankrig. Du kan derfor let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Frankrig

Læs mere om rejser til Frankrig


Rejser til Frankrig
Billeje i Frankrig
i Frankrig
Denne side er udskrevet d. 25. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/phi-phi-island/phi-phi-island-cabana.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.