Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Val Thorens

 • Val Thorens - Det bliver ikke bedre!

  (Bedømt af 3 personer)
  17.10.11: Peter Mønnike
  Jeg har besøgt Val Thorens flere gange de sidste par år, og kan kun anbefale området og de tre dale. Jeg har besøgt rigtig mange skiområder i Europa de sidste mange år, og de tre dale er klart favorit området når det handler om skiløb.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

 • Restaurant på toppen af Athen

  (Bedømt af 8 personer)
  06.05.10: Lars Christensen
  Vores sidste-ferieaften-middag i Athen har flere gange været på toppen af Lykabettos bjerget. Her ligger den ekslusive restaurant Orizones med super flot mad og en fantastisk udsigt over byen.
  Læs hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Lars Christensen
Værløse
4. jan. 2012

Skiferie i "de 3 dale" med ægte Savoie stemning

Masser af skientusiaster tager hvert år til de kendte skisportsbyer i Belleville-dalen Les Menuieres og Val Thorens. Skiløbet her er fantastisk!! Men - byerne er betonbyggeri fra 70erne og må i bedste fald betegnes som ucharmerende.
Hvis man ikke har noget imod at køre lidt til liften og samtidig gerne vil bo meget mere komfortabelt end i de små franske skilejligheder er der et charmerende alternativ.
Bo i eget hus i den lille Savoie-by Saint Jean de Belleville. Det er her franskmændene (og -kvinderne) selv bor. Det er en gammel by med små smalle gader, et torv og en gammel kirke. Der er ikke mange turister og restaurationer og barer er der heller ikke mange af. Men til gengæld ægte Savoie stemning.
Det er muligt at leje et charlet på 135 - 200 m2 med plads til 10 personer for ca. 800 euro i skisæsonen. se f.eks. www.homelidays.com.
Afstanden til nærmeste lift i Saint Martin de Belleville er ca 8 min. i bil. Herfra har man adgang til hele skisystemet i "de 3 dale". Man kan også køre til Val Thorens på ca. 20 min.

Overnatninger
Skiferier
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/indien/ferie-og-nytaarsaften-i-goa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.