Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Gør din ferie endnu bedre - hjemmefra

Det er herligt. Ferien er booket, og vejrguderne er i godt humør på destinationen. Men vidste du, at du med få forberedelser kan gøre din ferie endnu bedre? Vi har samlet nogle gode råd og input, så du kan bruge ventetiden før afgang optimalt.

Ferieforberedelser - vi giver dig råd til din rejse

Sådan tager du de gode feriebilleder
Har du tænkt på, at dine feriebilleder er dine egne, helt unikke rejsesouvenirs? For mange mennesker er det at tage feriebilleder alligevel lig med mere eller mindre tilfældig ”peg og skyd” med en grumset mobillinse. Men vidste du, at du med meget enkle greb kan tage markant bedre billeder? Læs vores gode fotoråd, og bliv en haj til at tage feriebilleder.
Hent inspiration fra andre rejsende
Hvordan er det at køre Californien tynd på en Harley? Er der sjove bud på anderledes aktiviteter i Grækenland? Hvad skal man se i London, hvis man ikke har været der før? Brug ventetiden til noget sjovt, og læs vores bugnende samling af tips og råd fra andre rejsende.
Lad nysgerrigheden få frit løb
Kan du bare ikke vente med at komme afsted? Dyk ned i vores spændende videounivers inddelt efter ferietype og destination. Vi har produceret en lang række visuelle godbidder, se dem her. God tur!
Få styr på dine pakkenelliker
Det er ikke alle, der værdsætter pakkeprocessen før ferien. Så her kommer en udstrakt hånd. Vi har nemlig formuleret en lille pakkeguide, som gør det til en leg at få styr på baggagen. Læs mere om at pakke nemt og effektivt her.
Køb ind til ferien i FDM Netbutik
Noget, du mangler til ferien? I FDM Netbutik finder du alt af rejseartikler. Ønsker du en rejseversion af familiespillet Bezzervizzer? Leder du efter en guidebog over Paris? Har du brug for en ekstra rullekuffert? Køb alt, du behøver til ferien, her.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/fraser-island/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.