Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Golfrejser - Kom godt i gang

Golfferie behøver hverken være besværligt eller dyrt. Inden du rejser ud for at spille golf under fremmede himmelstrøg, kan det imidlertid godt betale sig at gøre sig klart, hvad man vil med sin golfferie. Nedenfor kan du se FDM travels golfguide på nettet for de grønne golfere.

Golf er for alle og meget alsidigt

Golf er for alle og meget alsidigt
Golf spilles i dag af folk i alle aldre og på forskellige niveauer. Nogle spiller for at dygtiggøre sig og opnå så lavt et handicap som muligt, mens andre lægger mere vægt på naturoplevelserne, det sociale samvær og motionen. Som nybegynder kan du roligt tage på golfferie med familiens golftalent, for golfens handicapsystem betyder, at du nemt kan spille og konkurrere på det niveau og i det omfang, du har lyst til. Også på tværs af generationer og niveauer.

Prøv forskellige typer baner
Golfbaner er meget forskellige, og en stor del af fornøjelsen ved golf er, at prøve at spille forskellige baner og forskellige typer af baner. Derfor er golfferie også blevet populært blandt rigtig mange danskere.
Bliv inspireret til Golfrejsen
FDM travel sender folk i alle aldre og på alle niveauer af sted på golfferie. Nybegynderne og de let øvede, der gerne vil af sted flere generationer sammen, spørger ofte vores rejsekonsulenter om gode fif til golfferie. Nedenfor har vi samlet lidt tips til, hvor du kan tage hen på golfrejse.

Sammensæt lige præcis din golfrejse
Som de fleste andre typer ferier kan en golfferie foregå på mange forskellige måder og prisniveauer. Alle golfbaner har forskellig længde og sværhedsgrad, og prisen på Green Fee varierer også. Udstyr kan man medbringe hjemmefra eller leje på stedet. FDM travel anbefaler, at du sammenstykker din golfferie, så den passer lige nøjagtig til dit eget behov, hvad angår banernes sværhedsgrad, feriebolig, forplejning, transport etc.  Hermed en lille smagsprøve på nogle af de populære golf-destinationer for golfferie-debutanterne.

Sverige – hytteferie og aktiviteter for hele familien

580 km nord for Gøteborg ligger feriebyen Idre Fjäll og en af Sveriges mest populære og smukkeste 18-huls golfbaner. Kør derop med hele familien og spil golf på et afvekslende terræn - der er udfordringer for både nybegyndere og øvede golfspillere. Derudover er der masser af aktiviteter for de, der ikke spiller golf. Med FDM travel bor du i Idre Fjäll i en imponerende ferieby med badeland, sportscenter, fitnessrum og mulighed for at fiske, cykle på mountainbikes, sejle kano, kajak, rafte på elven, ride m.m. Du kan selv lave mad eller spise på områdets restauranter og cafeer. FDM travels gæster får 20 % rabat på Green Fee.

Mallorca – masser af sol og god mad

Mallorca – masser af sol og god mad
Med 300 årlige solskinsdage og stribevis af golfbaner kan du spille golf året rundt på Mallorca. FDM travels guide til de ti bedste golfbaner på Mallorca hjælper til at planlægge golfferien og få styr på, hvordan du selv kan arrangere en god og billig golfferie. Den populære ferieø bugner af golfbaner. Så uanset hvor du lejer sig ind i en feriebolig, kan du stort set altid regne med at have en golfbane i kort køreafstand. Mallorca byder desuden på gode muligheder for at kombinere golfferie med badning, vandring og god mad.

Se FDM travels golfguide til Mallorca her

Tyskland – wellness og flotte baner tæt på Danmark

Tyskland – wellness og flotte baner tæt på Danmark
Få timers kørsel fra Danmark tilbyder FDM travel golfrejser til en lang række gode feriesteder i Nordtyskland, hvor du bor med nem adgang til en eller flere golfbaner. På mange af FDM travels golfhoteller i Nordtyskland er der mulighed for at forkæle sig selv med wellness og fuld forplejning. På den måde kan du koncentrere dig om golfspillet eller hygge dig med familien hjemme i ferieboligen.

Se FDM travels golf-hoteller i Tyskland her

Frankrig / Normandiet – historie og flot natur

Golf i Normandiet
Hvis man kører ca. 1000 km sydvest for Hamborg kommer du til Normandiet, hvor du let kan krydre golfferien med historiske minder fra 2. verdenskrig og kulturelle oplevelser – eller omvendt. FDM travel anbefaler, at du bor på Maeva Residence "Port Guillaume", som er et skønt feriested med lejligheder og rækkehuse beliggende på lystbådehavnen tæt på sandstranden. Der er indendørs og udendørs opvarmede pools og 10 % rabat på Green Fee på Caen golfbane. Port Guillaume ligger nær byerne Cabourg, Dives og Houlgate, hvor der  ud over golf er et rigt udbud af alle former for vandsport, tennis, ridning, bueskydning og minigolf. For ikke at tale om de mange restauranter, barer, cafeer og forretninger.

Læs mere om Normandiet her
FDM travel anbefaler Maeva Residence "Port Guillaume"

De kanariske øer

De kanariske øer
Der findes mange golf baner på de kanariske øer. På Gran Canaria finder man Spaniens ældste golf bane  i Real Club de Golf Las Palmas, som bestemt er et besøg værd, da det også er her mange af de lokale spiller golf. Desuden er Campo de Golf Maspalomas en meget smuk oplevelse med de mange blomster, der er plantet på banen.  Det er dog også en meget populær bane, da den ligger tæt på mange af hotellerne, så der er ofte mange turister.

På Tenerife kan man få sig en lidt anderledes golfoplevelse, hvis man besøger golfbanen Costa Adeje. Den er anlagt i en gammel bananplantage, og skal man en tur på driving range skal buggyen køres ind i en elevator først. Og så skal man huske, at Tenerife er en vulkanø, og derfor kan man opleve, at der er sort vulkansand i bunkerne.

Vær opmærksom på, at der kan være krav om, at man skal leje buggy på flere af banerne.
http://www.federacioncanariagolf.com/index.php/campos/gran-canaria/campo-de-golf-de-maspalomas finder du links til de mange golfbaner på de kanariske øer, så du let kan reservere tid.

Generelt anbefales det at leje bil, så man kan prøve banerne på hele den ø, som man besøger. Det kan også anbefales at få morgentider, så man slipper for at spille, når det er varmest.

Andre steder

Andre steder
Costa del Sol (Andalusien)
Meget populær golfregion. Mindst 52 baner (fx Hotel Atalya Park har 2 golfbaner tilknyttet hotellet i Estepona).

Algarve
På den smukke Algarve-kyst  i Portugal er der en del golfbaner

Irland
I Irland kan du opleve det smukke landskab samtidig med at du spiller golf.

Madeira
Øen har 3 smukke golfbaner

Tenerife
Året rundt er vejret til golfspil på Tenerife

Florida
Specielt eftertragtet til golf om vinteren.
Toscana
Hotellet Poggio del Golf ligger lige overfor golfbane, lige syd for Firenze.

Gardasøen
F.eks. ligger hotellerne Peschiera – Parc Hotel og Residence Experia inde omkring golfbanen.

Thailand
En kollega kaldte golfområderne omkring Phuket og Hua Hin for verden smukkeste.

Tunesien
Var tildigere et meget populært golfområde om vinteren.

Dubai
En mere eksklusiv golfoplevelse.

Praktiske tips

Praktiske tips
Medbring dit eget golfudstyr på stedet eller lej det
Hvis du medbringer dit eget udstyr, så husk at gøre opmærksom på det, når du bestiller din flybillet. Det koster oftest et gebyr, og hos FDM travel kan vores online support på tlf. 70 11 03 11 være behjælpelige hermed.

På de fleste golfbaner kan man imidlertid også leje sit golfudstyr.

Book evt. tider hjemmefra
Hvis du opsøger den enkelte golfklubs website, så er der ofte mulighed for at booke tider hjemmefra inden du tager af sted. Det kan især være en fordel i weekender, hvor mange golfbaner ellers kan være fuldt bookede.

Medbring DGU-kort
Hvis du har et DGU-kort så medbring det. Det kan være en fordel i mange golfklubber.

Køb af golfartikler i FDM's netbutik
Denne side er udskrevet d. 23. marts 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.