Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Grækenland

 • Sommeraften på en ægte græsk taverna

  (Bedømt af 57 personer)
  05.03.17: J. Gilbert
  Hvis du har besluttet dig for en sommerferie på den græske ø Thassos, har jeg her et tip til en rigtig hyggelig aften med ægte græsk mad.
  Se hele rejsetippet
 • Nicópolis, ruinbyen ved Preveza.

  (Bedømt af 55 personer)
  18.11.16: J. Gilbert
  Der er efterhånden mange, som ferierer i Paleros eller på øen Lefkas. Hvis du bliver træt af at dalre i solen og at slappe af, og i stedet ønsker at besøge og opleve seværdigheder, så findes der i området indenfor en afstand af ca.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Grækenland

Afstikker omkring den Korintiske bugt
Rejsetips indsendt af:
Søren Korsbæk Ohlsson
Pandrup
19. maj 2011

Afstikker omkring den Korintiske bugt

Efter nogle dage i Athen´s travle storbymiljø, hvor vi selvfølgelig fik set Akropolis, spist forkost i det skønne Plaka distrikt, set vagtskifte ved præsidentpalæet og nydt alle andre "must see´s"
...tog vi en dag ud af kalenderen - hvor turen først gik til Korinth, for at opleve kanalens udformning og broen som ikke hæves; men sænkes for skibstrafikken - herefter langs bugten imod vest, hvor vi indlogerede os på det skønne, romantiske Hotel Kanelli Beach (Seliantika-Egion).
Den videre færd næste dag gik lidt længere mod vest, hvor færgen bragte os over til fastlandet igen til et bjergområde, som gav mulighed for river-rafting

River rafting

Efter ankomst til mødestedet - blev vi kørt op i bjergene ved hjælp af LandRovere til et passende sted, hvor vores selskab (bestående af 8 voksne og 2 børn) kunne gå ombord i vores fartøjer, hhv. en stor gummibåd (med "chauffør") og nogle oppustelige, fladbundede kanoer.

Selv om vi på det tidspunkt var i sidste del af maj måned og vandmængden i floden var begrænset - blev det en oplevelse, som vi fortsat taler om - her 8 år efter.
River rafting lyder viiildt; men med kyndig instruktion og erfaren guide på turen, blev det en meget behagelig oplevelse for alle aldre og køn ....
og en fantastisk måde at opleve naturen på

Kommentarer til rejsetippet om Grækenland

lille rettelse

23/05 2011 Søren Korsbæk Ohlsson
Billedet viser den stationære højbro (som giver et rigtigt godt overblik over det imponerende kanalprojekt) - den "sænk-bare bro" som jeg omtaler - ligger øst for, og nede i bunden af dalen og dermed på niveau med havet.

yderligere rettelse: forkost (ikke forkost)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Grækenland

Ferieboliger i Grækenland
Rejser til Grækenland
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/prag/oelfestival-i-prag.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.