Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Grækenland - ferieboliger med All inclusive

Her kan du se en liste over ferieboliger i Grækenland med All inclusive.
Sådan gør du: Find din feriebolig fra listen - klik "Se mere og bestil her", så kan du læse meget mere om ferieboligen og bestille den.

Se liste med alle All inclusive ferieboliger i Grækenland

 • Grækenland, Kreta, Chania

  Nireas

  Nireas er oplagt for en stille og rolig familieferie, et hyggeligt lille feriested med 27 lejligheder og fredeligt beliggende i idylliske Kato Daratso 4 km nordvest for Chania. med de hvide bjerge "Lefka Ori" i baggrunden. Alle lejligheder har udsigt over poolområdet. Der kan tilkøbes All inclusive light.
 • Grækenland, Kreta, Agia Pelagia

  Blue Bay Resort, Agia Pelagia

  Et helt fantastisk feriested for børnefamilier med tre poolanlæg samt masser af aktiviteter og underholdning. Og med All inclusive er mad og drikkevarer inkluderet. Shuttlebus til stranden.
 • Grækenland, Kreta, Chania

  Creta Palm Hotel

  Creta Palm hotel ligger overfor sandstranden i Kato Stalos og har to skønne swimmingpools med hver sin poolbar og solterrasse med solsenge. Et godt valg for både familier og par.
 • Grækenland, Rhodos, Ialysos og Ixia

  Filerimos Village

  Filerimos Village ligger for foden af Filerimos-bjerget ved Ialyssos på den nordvestlige side af Rhodos. Et godt budgethotel for familier med All inclusive og masser af aktiviteter og flere poolanlæg.
 • Grækenland, Kreta, Sissi

  Sentido Vasia Resort & Spa

  Et flot resort hvor vi tilbyder All inclusive. Hotellet ligger lige ved den idylliske fiskerlandsby Sisi på klipperne med udsigt over havet. Her er alle tænkelige aktiviteter og faciliteter for både børn og voksne.
 • Grækenland, Kreta, Rethymnon

  Maravel Hotel

  Maravel Hotel er fredligt beliggende i udkanten af Adelianos Kampos blot 70 m fra den skønne sandstrand og 7 km fra Rethymnon. Et dejligt hotel til børnefamilier med masser af aktiviteter og All inclusive.
 • Grækenland, Rhodos, Ialysos og Ixia

  Smartline Cosmopolitan Hotel, Ixia

  Smartline Cosmopolitan Hotel er et skønt familievenligt All inclusive-hotel med 377 værelser beliggende lige ud til stranden og strandpromenaden i Ixia, 3.5 km fra Rhodos by.
 • Grækenland, Rhodos, Ialysos og Ixia

  Avra Beach Resort Hotel

  Avra Beach Resort Hotel med 218 værelser er et skønt 4-stjernet All inclusive-hotel beliggende i en dejligt have direkte på stranden i Ixia. Et perfekt valg til børnefamilier!
 • Grækenland, Rhodos, Ialysos og Ixia

  Oceanis Hotel

  Oceanis Hotel er et virkelig dejligt hotel, der ligger lige over for stranden Ixia 6 km fra Rhodos by. Hotellet ligger i gåafstand til butikker, tavernaer, barer og diskoteker og er perfekt til par og som udgangspunkt for udflugter på hele øen. Mulighed for at bestille All inclusive.
 • Grækenland, Kreta, Hersonissos

  Royal Belvedere Hotel

  Royal Belvedere er et stort All inclusive-hotel med 330 værelser. Hotellet ligger omgivet af palmer, oliven- og citrontræer på en bakketop med udsigt over havet. Her er masser af underholdning for alle, og hotellet tilbyder gratis transport til stranden.
 • Grækenland, Kreta, Rethymnon

  Hotel Stella Katrin

  Stella Katrin er et hyggeligt, mindre All inclusive-hotel med 40 værelser, der ligger 50 m fra sandstranden i Adelianos Kampos 6 km fra Rethymnon.
 • Grækenland, Kreta, Heraklion

  Gouves Water Park Holiday Resort, Gouves

  Gouves Water Park Holiday Resort i Gouves er et større resort med 263 værelser og sjov og ballade for hele familien specielt i aquaparken med 6 rutsjebaner. Her er tre store swimmingpools og to mindre til de små gæster, hvor I frit kan kan benytte solsenge og parasoller på solterrasserne. Og sandstranden er indenfor gåafstand.
 • Grækenland, Rhodos, Ialysos og Ixia

  Blue Bay Beach Hotel, Ialyssos

  Blue Bay Beach Hotel er et fantastisk familievenligt All inclusive-hotel beliggende lige ud til stranden i Ialyssos. Børnene hygger sig dagen lang i bønreklubben, på legepladsen og i børnevandlandet med bl.a. 2 pools, 6 vandrutsjebaner og et piratskib. Masser af underholdning for alle både om dagen og om aftenen.
 • Grækenland, Rhodos, Kalithea

  Eden Roc Hotel

  Det nyrenoverede Eden Roc Hotel er et stort, flot resort i Kalithea, der ligger perfekt lige ud til den private strand med det krystalblå hav i en dejlig have blot 3,5 km fra Rhodos by. Her er et stort undeholdningsprogram for alle om dagen, og om aftenen er der shows og musik.
 • Grækenland, Rhodos, Theologos

  Doreta Beach Hotel

  Doreta Beach Hotel med 390 værelser ligger på vestsiden af Rhodos, nær den idylliske landsby Theologos (Tholos) og lige ned til den skønne sandstrand. Her er de perfekte rammer for en vellykket familieferie med masser af aktiviteter.
Denne side er udskrevet d. 4. december 2016 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.