Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Athen

 • Forlænget weekend i Athen

  (Bedømt af 7 personer)
  30.05.13: Ole Haertell
  Efter nøje overvejelser, godt hjulpet af div. internetsites, valgte jeg et lavpris hotel med pæne anmeldelser, centralt placeret på seværdigheder og offentlig transport, HOTEL ARISTOTELES, som tilbød overnatning pr. værelse (max. 3 personer) incl. morgenmad til €33,00, og hvilken overraskelse!!
  Se hele rejsetippet
 • Brug ventetid i Athen i Ikea

  (Bedømt af 4 personer)
  2 busstopsteder fra Athen lufthavnens ankomsthal ligger Ikea, som har en dejlig og meget rimelig cafeteria. Spørg i billetlugen lige udenfor døren fra ankomsthallen, hvilken bus der går til Ikea.
  Se hele rejsetippet
 • Oplevelser A: ad Athinas fra Monistiraki stationen

  (Bedømt af 1 person)
  27.12.11: bodil brems
  I november - december er det behageligt vejr i Athen. Storbyferie og kulturrejse kombineres automatisk: Besøg på Akropolis og museer om dagen og slentren fra Monistiraki stationen op ad handelsgaderne Athinas eller den paprallelle gågade Eolou mod Omonia Pladsen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Athen

Rejsetips af samme forfatter

Fly til Athen og videre med båd fra Piræus
Rejsetips indsendt af:
Sæby. 4070 Kirke Hyllinge
7. maj 2012

Fly til Athen og videre med båd fra Piræus

Ved ankomst til Athen er alternativet til dyre indenrigsfly til en af de græske øer at tage båden fra Piræus. Direkte uden for Athens ankomsthal er der busser til Piræus.
Den tager lidt under en time og det er en smuk tur langs kysten og med pads til bagage. Pensionister - husk at sige det i billetlugen - betaler Euro 4 og Euro 6 for voksne. I Piræus går man over hovedgaden til havneområdets busterminal og tager gratis bus til den kaj, som færgen afgår fra. Sig øens navn og de peger på bussen. Sig navnet på øen til buschaufføren og han stopper ved færgen.

5 vigtige ting til flyturen

1. Ørepropper som tager støjen fra motorer og gør det muligt at sove. 2. Oppustelig halsstøtte, så man sover dejligt med roligt hoved. 3. Næsedråber, så der ikke opstår propper i ørerne, der kan give voldsomme smerter. 4 En maske til øjnene så de ansatte kan se, at du vil sove og ikke afbrydes af mad og kaffe etc. og så afholder den nabosædet for fristelsen til at starte en timelang samtale !!! 1 til 4 kan lægges i en lille taske, som altid er parat ved rejser. 5. Husk altid at tegne konkursforsikring når rejsen bestilles. Tåbeligt at starte en ferie med at ærge sig, når 20,- kr. kunne have forhindret det. God ferie.

Transport
Øer

Kommentarer til rejsetippet om Athen

godt rejsetip

23/09 2012 henrik skovrup
lige hvad jeg kunne tænke mig og gøre. Ved der er flere selskaber man kan ta, på turen ned gennem adriaterhavet, har du et bestemt du vil anbefale?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Athen

Hoteller i Athen
Rejser til Athen
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/berlin/vi-elsker-berlin-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.