Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Athen

Læs mere om rejser til Athen

Rejsetips af samme forfatter

Forlænget weekend i Athen
Rejsetips indsendt af:
København
30. maj 2013

Forlænget weekend i Athen

Efter nøje overvejelser, godt hjulpet af div. internetsites, valgte jeg et lavpris hotel med pæne anmeldelser, centralt placeret på seværdigheder og offentlig transport, HOTEL ARISTOTELES, som tilbød overnatning pr. værelse (max. 3 personer) incl. morgenmad til €33,00, og hvilken overraskelse!!
Superfin modtagelse i receptionen, utrolig hjælpsom og informativ receptionist, rent og pænt værelse, god morgenmad ). Hotellet har i 2012 modtaget >Best value for the moneyBest value<.

10 minuters gang fra hotellet ligger det store arkæologiske museum med verdens første computer, og ligeledes 10 minutter er der til Metroen, som med dens mange linier bringer dig til forskellige bydele incl. Piræus.
HUSK at købe et 24 timers kort til € 4,00 til samtlige offentlige transportmidler (bus, sporvogn, metro), så får man virkelig set alle distrikter i Athen til en rimelig pris.

Vagtskiftet ved parlamentet er et tilløbsstykke, som værdsættes af både turister og grækere. Det er helt specielt og som vagtskiftet på Amalienborg.

Akropolis er et kapitel for sig selv, det er et MUST at tage turen op på klippen midt i Athen og nyde de arkæologiske mindesmærket fra en svunden og storslået kultur. På vejen tilbage et besøg i det nybyggede Akropolis Museum med alle de smukke skulpturer og kunsthåndværk.
Tag Metroen fra Akropolis til Monastiraki og nyd et skønt måltid græsk mad hos Taverna Bairaktaris på Monastiraki Square, en græsk taverna som har ligget dér siden 1879. En god indikator for god græsk mad er, når også grækere spiser på restauranten, men HUSK at smagen er anderledes end den, vi kender fra nordeuropa, her er det den ægte vare, der serveres.

Tog en tur til Piræus og videre med færgen til Aegina, en skøn ø der ligger ca. 1 times sejllads fra Piræus, og hvilken dejlig ø og venlig befolkning! Livet går sin stille gang på øen, og alligevel har specielt havnepromenaden den ene lækre café efter den anden. I gågaden bag ved promenaden findes mange lækre butikker, og Aegina by emmer bare af ro og fred og afslapning.

Alt i alt en skøn forlænget weekend i Athen men så afgjort et længere besøg værd senere.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Athen

Hoteller i Athen
Rejser til Athen
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/ikke-altid-pizza.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.