Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Athen

I Athen kommer I helt tæt på Europas klassiske kultur og de gæve græske guder. Her kan I komme op på Akropolisklippen og beundre Parthenontemplet, de gamle amfiteatre og den fantastiske udsigt over byen fra Belvedere. I kan også tage en slentretur gennem det gamle kvarter Pláka med de mange små butikker og taverner.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Akropolis

Akropolis er den største af alle de mange arkæologiske seværdigheder, der dominerer Athen. Gå op ad de 80 trin og nyd udsigten over monumenter som Parthenon og Erechtheion.

Plaka
Under Akropolis’ skråninger ligger Athens ældste bydel, Plaka. Her ligger vidunderlig butikker, caféer og taverner. Tag en slentretur gennem de smalle gågader og oplev et væld af shoppingmuligheder.

Athens museer
Athens museer byder på samlinger i verdensklasse. Besøg fx Akropolis-museet, Museet for Kykladisk Kunst, Det Byzantinske Museum eller Det Nationale Arkæologiske Museum.

Havn

I Athen lægger krydstogtskibene til kaj i havnebyen Piræus. Herfra er der godt 10 kilometer ind til den græske hovedstad, og der går tog fra havneområdet til Athens centrum.

Klima

Athens klima er tempereret med milde vintre og tørre, varme somre.

Når livas-vinden sender sin varme luft fra Sahara ind over byen, kan der forekomme hedebølger. Modsat sender meltemi-vinden fra nord frisk luft ind over byen i juli-august.

Om vinteren kan der forekomme regn, men nedbørsmængden er en af de laveste i Grækenland.
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.