Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Grækenland

 • Sommeraften på en ægte græsk taverna

  (Bedømt af 57 personer)
  05.03.17: J. Gilbert
  Hvis du har besluttet dig for en sommerferie på den græske ø Thassos, har jeg her et tip til en rigtig hyggelig aften med ægte græsk mad.
  Se hele rejsetippet
 • Nicópolis, ruinbyen ved Preveza.

  (Bedømt af 55 personer)
  18.11.16: J. Gilbert
  Der er efterhånden mange, som ferierer i Paleros eller på øen Lefkas. Hvis du bliver træt af at dalre i solen og at slappe af, og i stedet ønsker at besøge og opleve seværdigheder, så findes der i området indenfor en afstand af ca.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Grækenland

Grækenland uden forstyrrelser
Rejsetips indsendt af:
Anna
Aalborg
10. okt. 2011

Grækenland uden forstyrrelser

For et par år siden tog jeg på en afslappende badeferie med min kæreste, og valgte et af de billigste rejsemål vi kunne finde. Det viste sig at blive den bedste ferie vi har haft!
Karpathos er en SKØN lille ø i det sydlige Grækenland, fyldt med lokal charme, vidunderligt vejr og måske vigtigst af alt: ingen forstyrrelser! Da vi var der i begyndelsen af juli 2007 mødte vi ca. 100 andre turister i alt.

De små strande der findes langs hele øen er skønne; både for vandhundene der vil dykke, og for de mere afholdende som nyder varmt vand uden bølger og med et højt saltindhold så man kan flyde. En tur i de store drypstenshulser og en tur til bjerget Olympos (yes, det fra græsk mytologi) gør ferien endnu bedre. Man føler virkelig at man er i Grækenland, og ikke bare på en 'tilfældig Middelhavs ø' som så mange andre.

Karpathos er en ø der kan anbefales!

(Billede tilføjet af FDm travel)

Seværdigheder
Øer

Kommentarer til rejsetippet om Grækenland

Forvirring

22/10 2011 J. Gilbert
Hej igen. Du er tilgivet :-) Jeg medgiver, det er forvirrende med de samme navne. Ellers kan jeg fuldt ud tilslutte mig dine betragtninger om denne dejlige ø. Jeg har selv været der, og også skrevet et rejetip om øen. Der har der indsneget sig en "tyrkfejl" i bynavnet, som jeg har skrevet. Der kom et "p" for meget med.
Venligst
J.G.

byen Olympos

11/10 2011 Anna
Okay, der kan man bare se. Men byen ligger på en stejl bjergskråning, og har været et af Grækenlands mest isolerede samfund, hvilket absolut kan mærkes når man besøger stedet.

Forkert oplysning

11/10 2011 J. Gilbert
Det hellige bjerg (på dansk Olympen) ligger i Nordgrækenland, BYEN på det nordlige Karpathos hedder Oplympos
Venligst
JG
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Grækenland

Ferieboliger i Grækenland
Rejser til Grækenland
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/prag/panorama-hotel-prague.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.