Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Halkidiki

 • Shopping mekka udenfor Thessalonikis lufthavn.

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 1 person)
  24.01.13: Mette Eggebrecht
  Kombiner sommerferien på Halkidiki med nogle dage i Thessaloniki og oplev en skøn og livlig universitetsby med masser af historie, gode shopping muligheder og ikke mindst aften/nattelivet i byen på restauranterne/cafeerne.
  Se hele rejsetippet
 • Julies hundeinternat på Halkidiki

  (Bedømt af 20 personer)
  10.01.13: Charlotte Ib
  Vi har flere gange nu besøgt et lille hyggeligt hundeinternat der ligger ca. en times kørsel fra Thessaloniki. Julie Tsiakmakis er en engelsk kvinde der i en årrække har drevet dette internat for hjemløse græske hunde.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Halkidiki

Storby og strand i Grækenland

Har man lyst til holde ferie med storby shopping og strand, så er Thessaloniki og Halkidikki et rigtig godt bud. Flyv til Thessaloniki og lej en bil.
Brug et par dage i byen med de mange butikker og gode restauranter. Byen summer af liv om aftenen og græsk mad bliver serveret i alle afskygninger. Prøv fiskerestauranten ”Seven Seas” (Kalapothaki 10), hvor du får super lækker græsk mad.

Vil man bo godt, kan The Met Hotel eller Hotel Electra anbefales. På taget findes en dejlig swimmingpool, som kan nydes efter en varm dag i byen.

Storby og strand i Grækenland

Efter et par dage i Thessaloniki, kan man køre ca. 70 km mod vest mod bjerget Holomontas. Her finder man den lille by Arnea. Dette område er kendt for deres gode vin, og her taler vi ikke om turist vinen Retsina. Sæt jer på torvet i den lille by og bestil en flaske fra den nærliggende vingård, hvor Claudia Papayianni producerer helt fantastiske vine. Smag hvidvinen eller den dejlige rosé.
Storby og strand i Grækenland

Tag en overnatning der og fortsæt næste morgen mod sydkysten. Her finder I den lille ferieby Gerankini. Slap af på den børnevenlige strand og spis en rigtig græsk frokost. Kik efter restaurant Steki.
Storby og strand i Grækenland

Her får man simpelthen autentisk græsk mad, tilberedt frisk fra køkkenet af det charmerende værtspar Irini og Panagiotis. Her kommer gæsterne langvejs fra, for at smage deres fremragende køkken. Man sidder direkte ud til stranden og kan nyde maden, mens børnene leger og bader.
Storby og strand i Grækenland

Storby og strand i Grækenland

Kører man videre ud af halvøen Kassandra, finder man en lille by på østkysten, som hedder Afitos. Byen er charmerende med små gader og gode spisesteder. Nede ved stranden kan man låne solstole mod at købe drikkevarer i strandbaren. På stranden finder man også en lille restaurant Sparos, som serverer Meze til frokost til en billig pris. Kokken laver hver dag forskellige små retter, og har frisk fisk, som han med glæde viser frem, så kunderne kan vælge. Rimelige priser og bordene står næsten i vandkanten.

Storby og strand i Grækenland

Storby og strand i Grækenland

Kører man videre syd på, kommer der masser af turistbyer og flere strande. Kører man tværs over øen kommer man til Possidi. Her ligger et skønt familie hotel som hedder hotel Possidi Holidays Resort. Det er et flot og veldrevet hotel, som henvender sig til gæster, der gerne vil have fred og ro. Polen er skøn og stranden er god både til børn og voksne.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Annegrethe Kraglunds profilside

Læs mere om rejser til Halkidiki

Ferieboliger på Halkidiki
Rejser til Halkidiki
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.