Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Rejsetips af samme forfatter

 • Skønne Singapore

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  12.11.12: Mette Eggebrecht
  Vi havde glædet os meget til at opleve Singapore, vi havde fået de bedste rejsetips med hjemmefra og vi havde gjort meget ud af at planlægge dagene, så vi fik så meget ud af det som muligt.
  Se hele rejsetippet
 • Koh Samui og Koh Phangan

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 9 personer)
  06.11.12: Mette Eggebrecht
  3 veninder med børn, i alt 7 piger i alderen 1-40 år, på en fantastisk rejse til Koh Samui, Koh Phangan og Singapore.

  Som første gangs besøgende i Thailand og med 4 børn i alderen 1-6 år, er Koh Samui det perfekte valg.
  Se hele rejsetippet

Shopping mekka udenfor Thessalonikis lufthavn.

Kombiner sommerferien på Halkidiki med nogle dage i Thessaloniki og oplev en skøn og livlig universitetsby med masser af historie, gode shopping muligheder og ikke mindst aften/nattelivet i byen på restauranterne/cafeerne.
Gå ikke glip af shopping området udenfor Thessalonikis lufthavn!

The Mediterranean Cosmos Center” er det størst i Nordgrækenland og ligger 5 min. i bil fra Thessalonikis lufthavn. Centeret har alt i tøj, sko, bøger, elektronik, boligudstyr samt restauranter, cafeer, stor biograf (udendørs om sommeren), bowling og store supermarkeder.


Efter Cosmos ligger både en stor Ikea samt familiernes indkøbsmekka nr. 1 nemlig Jumbo. Jumbo åbnede i 1986 i Athen og er i dag Grækenlands største legetøjsbutik kæde med 51 butikker i Grækenland. Der findes et stort udvalg af legetøj til alle aldre og smag, af både kendte og importerede mærker, bland andet: baby pleje produkter, barnevogne/klapvogne, børnetøj, strand legetøj, skoletasker, spil, farver, papir, puslespil, dukker, bamser og forskellige sæsonen varer til meget konkurrence dygtige priser.
I samme område findes et stort Tivoli og et stort outlet center ”Mega outlet” med 80 forskellige butikker og over 400 forskellige mærker som Diesel, Replay, Lewis fra forrige sæson til ca. halv pris af normal prisen.
Er man til lækre strande, findes der et utal af muligheder på Sithonia.

Er man til lækre strande, findes der et utal af muligheder på Sithonia.

Kavourotripes (betyder krabbe huller) er en klynge af små fantastiske strande langs kystsiden på den østlige side af Sithonia, nok nogle af Grækenlands smukkeste strande, de ligger 23 km. efter Vourvourou og ca. 5 km. før Sarti. Se efter skiltet ”Beach Bar Portokali” for at nå den største og mest berømte af strandene. Der er en separat nudist strand. Stranden består af hvidt sand, turkis farvet vand med stenskulpturer i kanten og pinjetræer som næsten når helt ned til vandet.

Sarti, som er den by i Halkidiki med den længste ferie sæson på mellem 7-8. mdr. er også et besøg værd. Her findes shopping, restauranter, barer og diskoteker og en lang lækker sandstrand.

På Sithonias vestside, lige før Neos Marmaras, ligger endnu en skøn sandstrand ”Akti Kalogrias” med krystal klart vand. Der er skilte til stranden og mulighed for parkering bag ved den berømte beach bar på stranden.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Halkidiki


Rejser til Halkidiki
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.