Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Grækenland

 • Sommeraften på en ægte græsk taverna

  (Bedømt af 58 personer)
  05.03.17: J. Gilbert
  Hvis du har besluttet dig for en sommerferie på den græske ø Thassos, har jeg her et tip til en rigtig hyggelig aften med ægte græsk mad.
  Se hele rejsetippet
 • Nicópolis, ruinbyen ved Preveza.

  (Bedømt af 55 personer)
  18.11.16: J. Gilbert
  Der er efterhånden mange, som ferierer i Paleros eller på øen Lefkas. Hvis du bliver træt af at dalre i solen og at slappe af, og i stedet ønsker at besøge og opleve seværdigheder, så findes der i området indenfor en afstand af ca.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Grækenland

Kalymnos, Grækenland - oplev øen på to hjul
Rejsetips indsendt af:
Julie Mænnchen
Aalborg
15. nov. 2012

Kalymnos, Grækenland - oplev øen på to hjul

2011 var året hvor destinationen hed Kalymnos, en forholdsvis lille ø i det græske ø-hav. Ferien var en afbudsrejse på to uger, men vi kunne ikke have valgt bedre destination, hvis vi havde bestilt flere uger i forvejen - positive oplevelser var der nok af.
Mit tip denne gang er at leje en scooter og opleve øen på to hjul. Jeg havde kæresten med som chauffør, så jeg kunne nyde udsigten fra bagsædet - sikke en oplevelse og sikke en smuk ø! Ved at have scooteren kunne vi nemt besøge øens centrum, afprøve alle de små "gemte" strande, finde toppen af bjergene & komme hele vejen rundt på bare én dag! Da det meste af befolkningen allerede var de lykkelige ejere af en scooter, var det nemt at bevæge sig rundt blandt de lokale seværdigheder.

Det gav os så gode oplevelser, at vi valgte at leje scooteren endnu en dag i løbet af de 14 dage vi ferierede der - både øen & scooter lejet kan klart anbefales! Man forelsker sig hurtigt i denne lille, private ø - fyldt med passionerede lokale
Kalymnos solnedgang med usigt til naboøen Telendos
Kalymnos solnedgang med usigt til naboøen Telendos

Aktiviteter
Øer, Udflugter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Grækenland

Ferieboliger i Grækenland
Rejser til Grækenland
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.