Billedet er fra Korfu

Fakta

 • Udendørs swimmingpool
 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Bar
  Bar
 • Aircondition
  Aircondition
 • Børnepool
 • Balkon/terrasse
  Balkon/terrasse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Aqualand Village Resort

Hotel beliggende ved siden af vandparken Aqualand, 7 km fra Korfu by og omkring 5 km fra strandene Glyfada & Myrtiotisa.
Aqualand Village Resort er designet i typisk stil og omgivet af en smuk have ligger 1 km fra Agios Ioannis, ved siden af vandparken Aqualand. Gæster på hotellet har gratis adgang til vandparken.

På hotellet er der lobby med reception, elevator, pengeskab, pengeveksling, internetadgang, restauranter og bar, cafe og butikker.
Komplekset har den 3. største pool med bølger i verden på 4.500 m2 og bølger på 2.20 meter. Der er adskillige udendørs swimmingpooler, indendørs swimmingpool, bar ved poolerne, legeplads, miniklub, frisør, skønhedssalon, tyrkisk bad, sauna, massage og fitnesslokale. Der er tennisbaner, basketballbane, bordtennis og underholdning.
Hotelværelserne er udstyret med aircondition, telefon, tv, pengeskab (mod ekstra gebyr), skrivebord, badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer, køleskab og mikroovn efter anmodning samt roomservice.

Hotellet har parkeringsplads til rådighed.

Ved valg af Alt Inkluderet:

I "Alt Inkluderet" konceptet indgår alle måltider (morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider (snacks). Drikkevarer til måltiderne sodavand, øl, vin og vand samt alkoholholdige lokale mærker. Serveres normalt fra om morgenen/formiddagen til om aftenen/nat (ca 22.00-24.00). Åbningstiderne kan variere på de forskellige hoteller. På nogle hoteller indgår også aktivitetsprogram.

Bemærk. Aquarius wave pool bar og restaurant, Iceland bar og andre butikker i vandparken Aqualand Water Park er ikke inkluderet i konceptet Alt Inkluderet

Adresse: Agios Ioannis dhmos Pavelion, 49100 Corfú, Greece.

Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/grand-canyon/hvad-slaegtsforskning-kan-foerer-til-i-usa-rundrejse.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.