Billedet er fra Korfu

Fakta

 • Udendørs swimmingpool
 • Restaurant
  Restaurant
 • Bar
  Bar
 • Safe
  Safe
 • Aircondition
  Aircondition
 • Balkon/terrasse
  Balkon/terrasse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Aquis Agios Gordios Beach Hotel

Dette hotel kun for voksne ligger på en billedskøn bakketop med en af de bedste beliggenheder på ​​Korfu, tæt på en sandstrand med krystalklart vand og med grønne bjerge i baggrunden. Der er kun 100 m til stranden, 900 m til centrum af Agios Gordios og 15 km til Korfus internationale lufthavn.
På hotellet findes reception 24 timer i døgnet, restaurant, lobby bar, pool bar, swimmingpool, motionsrum, sauna, wellness-område, minimarked og trådløs internetadgang.

Hotelværelserne er udstyret med tv, telefon, hårtørrer, badeværelse, aircondition, mini køleskab, muligheder for at lave kaffe, balkon eller terrasse og sikkerhedsboks (mod ekstra gebyr).

Hotellet tillader kun voksne over 18 år. Børn er ikke tilladt.

Hvis der vælges ”alt inkluderet”:
I ""Alt Inkluderet"" konceptet indgår alle måltider (morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider (snacks). Drikkevarer til måltiderne sodavand, øl, vin og vand samt alkoholholdige lokale mærker. Serveres normalt fra om morgenen/formiddagen til om aftenen/nat (ca 22.00-24.00). Åbningstiderne kan variere på de forskellige hoteller. På nogle hoteller indgår også aktivitetsprogram.
Adresse: Agios Gordios P.O Box 8246, 49084, Agios Gordios, Corfu

Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/costa-del-sol/malaga/select-marina-park-ex-club-la-costa-world.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.