Billedet er fra Korfu

Fakta

 • Udendørs swimmingpool
 • Restaurant
  Restaurant
 • Bar
  Bar
 • Safe
  Safe
 • Aircondition
  Aircondition
 • Børnepool
 • Balkon/terrasse
  Balkon/terrasse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Calimera Miramare Beach & Spa Hotel

4-stjernet hotel på stranden og 400 meter fra landsbyen Moraitika på Korfu.
Calimera Miramare Beach & Spa, bygget i traditionel stil, ligger omgivet af en smuk have og 500 år gamle oliventræer. Her er en hovedbygning, bungalower og bygninger i to etager.

Hotellet har reception, pengeveksling, tv-stue, vaskeriservice, konferencelokaler og festfaciliteter, bar, restaurant og Nafsika en taverna der serverer græske specialiteter.
Der er desuden udendørs og indendørs swimmingpool, børnebassin, grilleområde og legestue til børn. Hotellet har der ud over et valg af sportsaktiviteter som volleyball, basketball, tennis, vandsport og meget mere (nogle af aktiviteterne er mod ekstra gebyr).
Hotellet har forskellige værelser, alle er udstyret med aircondition, tv, telefon, ur, radio, minibar, pengeskab, badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer samt balkon eller terrasse.

Hvis der vælges alt inkluderet:
I ""Alt Inkluderet"" konceptet indgår alle måltider (morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider (snacks). Drikkevarer til måltiderne sodavand, øl, vin og vand samt alkoholholdige lokale mærker. Serveres normalt fra om morgenen/formiddagen til om aftenen/nat (ca 22.00-24.00). Åbningstiderne kan variere på de forskellige hoteller. På nogle hoteller indgår også aktivitetsprogram.

Adresse: 49100 Moraitika, Hellas, Corfu Island, Greece.

Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.