Billedet er fra Korfu

Fakta

 • Udendørs swimmingpool
 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Bar
  Bar
 • Safe
  Safe
 • Aircondition
  Aircondition
 • Børnepool
 • Balkon/terrasse
  Balkon/terrasse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Corcyra Beach Hotel

Hotel beliggende omgivet af have og med udsigt til Middelhavet ved siden af stranden i Gouvia bugt, 8 km nord for Korfu by.
Hotel Corcyra Beach ligger i det populære feriested Gouvia med udsigt til bugten og kun en lille gåtur fra fisketaverner og barer samt 500 meter fra underholdning og indkøbsmuligheder i Gouvia. Korfu ligger 8 km herfra og lufthavnen ligger omkring 9 km fra hotellet.

På hotellet findes reception 24 timer i døgnet, lobby med elevatorer i hovedbygningen, pengeveksling og souvenirbutik, internetadgang i fælles områder (mod ekstra gebyr), et udvalg af restauranter og barer med terrasser, udendørs pooler, terrasse, udendørs jacuzzi, børnebassiner og klubber, legeplads, have og et udvalg af underholdning og sportsaktiviteter som tennis, volleyball, minigolf, fodbold, bordtennis, strandvolleyball og kuglespil. Der er desuden aftenunderholdning og til tider levende musik og shows.

I "Alt Inkluderet" konceptet indgår alle måltider (morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider (snacks). Drikkevarer til måltiderne sodavand, øl, vin og vand samt alkoholholdige lokale mærker. Serveres normalt fra om morgenen/formiddagen til om aftenen/nat (ca 22.00-24.00). Åbningstiderne kan variere på de forskellige hoteller. På nogle hoteller indgår også aktivitetsprogram.

Hotelværelserne er udstyret med aircondition, tv, pengeskab (mod ekstra gebyr), balkon eller terrasse og badeværelse med brusebad og/eller badekar og hårtørrer.

Hotellet har parkeringsplads til rådighed.

Adresse: 49100 Gouvia, Corfú, Greece.

Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.