Billedet er fra Korfu

Fakta

  • Udendørs swimmingpool
  • Aircondition
    Aircondition
  • Balkon/terrasse
    Balkon/terrasse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Dassia Villas

Lejlighederne ligger en kort gåtur fra butikker, barer, taverner og stranden i Dassia.
Dassia Villas består af tre villaer, hver med udendørs swimmingpool, have og parkeringsplads. De ligger på en forhøjet position væk fra hovedvejen i Dassia ca. 500 meter fra stranden og 300 meter fra supermarkeder og restauranter. Korfu by ligger 15 km herfra og lufthavnen ligger 17 km fra villaerne.

Hver villa er bygget på 3 niveauer, som er blevet delt i to separate lejligheder, som er udstyret med udendørs pool, have, udendørs opholdsområde/spiseplads, brostensbelagt patio, parkering og grill.
Villa Ground Floor (4 personer): har amerikansk køkken, kombineret med spiseplads og stue, 2 soveværelser med dobbeltsenge, 2 badeværelser og stor veranda. Værelserne er udstyret med aircondition, balkon, kaffe / te-faciliteter, faciliteter til madlavning /køkkenudstyr, TV, cd-afspiller, dvd-afspiller, køleskab, hårtørrer, strygejern/strygebræt, badeværelse med badekar og/eller brusebad, vaskemaskine, opvaskemaskine og centralvarme.

Villa First Floor (4 personer): med indgang ved poolen, og fordelt på to etager. Den første sal har amerikansk køkken, kombineret med spiseplads og stue, et soveværelse, badeværelse og stor veranda. Interne trapper fører op til et andet dobbelt soveværelse med en-suite badeværelse og en balkon med havudsigt. Værelserne er udstyret med aircondition, balkon, kaffe / te-faciliteter, faciliteter til madlavning /køkkenudstyr, dvd-afspiller, tv, cd-afspiller, køleskab, hårtørrer, strygejern/strygebræt, badeværelse med badekar og/eller brusebad, vaskemaskine, opvaskemaskine og centralvarme.

Aircondition er til rådighed fra juni til september mod ekstra gebyr.

Der er sovesofa til rådighed ti stuen til en 3.-4. person.

Rengøring udføres i lejlighederne 3 gange om ugen, sengetøj og håndklæder skiftes én gang om ugen.

Address: Ethnikis Paleokastritsas 24a, 49100 Dassia, Corfu, Greece.

Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.