Billedet er fra Korfu

Fakta

  • Udendørs swimmingpool
  • Aircondition
    Aircondition
  • Balkon/terrasse
    Balkon/terrasse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Dimitris Luxury Apartments

Lille kompleks af lejligheder beliggende i rolige omgivelser med en privat swimmingpool, kun en gåtur fra travle Sidari og strandene.
Dimitris Luxury Apartments ligger i udkanten af Sidari, omgivet af fredelige grønne marker og bakker, på Korfus nordlige kyst. I den anden retning findes den traditionelle landsby Magoulades. Lejlighederne ligger 400 meter fra et mini-marked og offentlig telefon, 800 meter fra de nærmeste butikker og et supermarked og det er yderligere 2,5 km til Sidari strand. Korfu lufthavn ligger ca. 37 km fra ejendommen.

Komplekset er omgivet af have med en udendørs pool i centrum. Det er også et sikkert miljø for børn, og der er en del af poolen der kun er for børn.

Parkeringsplader er til rådighed.

Lejlighederne er udstyret med aircondition, opholdsstue med sovesofa, tekøkken med køleskab, opvaskemaskine og vaskemaskine, en mikrobølgeovn, sandwichmaskine og elektrisk ovn med keramiske kogeplader samt badeværelse med brusebad og hårtørrer. Der er også strygejern og strygebræt, TV, DVD/CD/MP3 afspiller og balkon.

Der er sovesofa i stuen til en 3.-4. person.

Rengøring udføres hver anden dag og håndklæderne samt sengetøj skiftes to gange om ugen.

Adresse: 49081, Sidari, Corfu, Greece.

Denne side er udskrevet d. 24. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.