Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Korfu

Korfu er intet mindre end Homers "rige og smukke land" med stille olivenlunde og takkede bjerge. Men øen er også fuld af kultur, historie og poetiske landskaber. Gå fx en tur gennem den venetianske bydel i Korfu by og nyd udsigten til Albanien fra Pantokrators top.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Korfu by

At bevæge sig igennem Korfu By er som at være i England, Italien og Grækenland på samme tid, da øen har været besat af selvsamme lande, men har formået at bevare den klassiske og traditionelle græske byggestil.

I den velbevarede gamle bydel, som er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv, møder renæssance, barok og klassisk arkitektur hinanden. Pladser, fort, offentlige bygninger fra den venetianske periode blander sig med vasketøj, der hænger til tørre på snore spændt ud over de smalle gyder.
 
Perfekte strande

Perfekte strande

Hvert eneste år vender rigtig mange turister tilbage til Korfu, og et af de helt store trækplastre er de fantastiske strande.

I vælger selv mellem sten- og sandstrande med det klareste blå vand. Sandstrandene findes på Korfus vestside, mens de stenede er at finde på øens østlige side.
Udforsk øen

Udforsk øen

Korfu tilbyder meget andet end solbadning på stranden. En del af øens charme kan opleves på en udflugt ind i landet, hvor I kan besøge landsbyer, hvor andre turister ikke kommer. Det er også her, I finder Korfus smukkeste natur, hvor der er en sjælden frodighed efter græske forhold i sommersæsonen.

I kan også besøge Varipatedes, en autentisk landsby, hvor I bedst oplever det ægte, uspolerede Korfu. Her møder I byens ældre mænd, der diskuterer verdenssituationen på skyggefulde torve, og ægte græsk landsbystemning i de smalle, hyggelige og krogede gader.
 

Havn

Havn
På et krydstogt til Korfu lægger skibet til i Neo Limani, som ligger ca. 3 km fra centrum i Korfu by. Krydstogtskibene tilbyder som regel transfer med bus mellem skibet og det gamle fort I Korfu by. Alternativt kan I tage en lokal bus eller taxi.

Klima

I modsætning til de øvrige øer i Ægæerhavet, er Korfu dækket af rig vegetation takket være den tunge vinterregn. I december måned falder der fx ca. 240 mm regn i gennemsnit på Korfu, mens der i Danmark falder ca. 45 mm i samme måned.

Dermed er Korfu det vådeste sted i Grækenland, men det ændrer ikke på, at sommervejret er skønt og at man kan se tropiske orkideer, vilde blomster i rigt mål, eukalyptus og akacier.
Denne side er udskrevet d. 19. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/key-west/overnatninger/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.