Billedet er fra Korfu

Fakta

 • Udendørs swimmingpool
 • Restaurant
  Restaurant
 • Bar
  Bar
 • Børnepool
 • Balkon/terrasse
  Balkon/terrasse

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Messonghi Beach

Messonghi Beach Holiday Resort ligger lige ned til stranden og kun 250 m fra Messonghi og Moraitika.
Hotel Messonghi Beach er et stort kompleks, der består af mange bygninger og bungalows, der ligger blandt rummelige haver og græsplæner, der fører ned til sandstranden. Det er beliggende mellem Moraitika og Messonghi resorts, som er indenfor gåafstand og som byder på en række forskellige faciliteter og spillesteder.

Komplekset selv har 4 swimmingpools (2 med havvand), et børnebassin lavet som et lille badeland, 4 restauranter, 3 cafeterier, 6 barer, teater, diskotek, minimarked, tv-og spillerum, internethjørne (mod gebyr) og konferencecenter.

Hotellets gæster kan nyde aktiviteter (nogle af dem mod gebyr) såsom tennis, vandski, jetski, sejlands med forskellige både, snorkling/dykning, bananbåde, beachvolley, basketball, fodbold, aerobic, vandpolo, bordtennis og dart. Derudover er der et dagligt underholdningsprogram.

Dette kompleks tilbyder en bred vifte af værelsestyper fra værelser af lavere standard til superior værelser, alle udstyret med privat badeværelse, telefon og balkon eller terrasse.

I All Inclusive-konceptet indgår alle måltider (morgenmad, frokost, middag og snacks), og drikkevarer til måltiderne så som sodavand, øl, vin, vand og alkoholiske drikke, som alle er lokale mærker. Drinks serveres fra morgen til sen aften (ca. indtil kl. 22.00-24.00).

Adresse:
Messongi-Moraitika
49100 Corfu
Grækenland

Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/queensland/transport/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.