Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Kos

Nyd en afslappende ferie på Kos, hvor du har rig mulighed for at dase på en af de pragtfulde strande. Kos by er et charmerende alternativ til dagene på stranden, hvor du også finder et farverigt natteliv. Se vores store udvalg af fly, hoteller og ferieboliger og bestil din rejse til Kos.

Kos – ideel til en badeferie

Sommerferie på Kos

Gå på opdagelse i Kos by
Rejser du til Kos i sommerferien, er du sikker på en skøn badeferie. Overalt på Kos finder du pragtfulde strande. Nogle er travle med masser af vandsportsaktiviteter og unge mennesker.

Andre strande er dejlige lavvandede, som børnefamilierne nyder god af. Mange forbinder Kos med et farverigt natteliv til de lyse morgentimer, men Kos er også smuk natur, duftende krydderbuske, små landsbyer og ældgamle kulturskatte.
 

Kos byder op til fest

Hvis du rejser til Kos for at feste, bør du bo i nærheden eller i Kos by. Det er her du kan feste til langt ud på natten på de mange natklubber og barer. Efter en lang nat kan du slappe af på en af de nærliggende strande og starte forfra om aftenen.

Trænger du bare til lidt afveksling fra strandene, kan du tage på opdagelse i den charmerende by. Der er blomster i alle regnbuens farver, hyggelige pladser og flere seværdigheder som fx Johanniterborgen platantræet, hvor Hippokrates (lægekundskabens fader) skulle have underviste sine elever. Fra Kos by kan du også hoppe på en båd ved havnepromenaden og besøge de nærliggende øer.
Afslapning på en af Kos mange strande

Områderne på Kos

Du har flere muligheder for at finde et område, der passer til dit temperament. Tæt på Kos by ligger Lambi. Her er du lidt væk fra den pulserende by, men ikke længere væk end du nemt kan deltage i festlighederne. Strandene er fine og der er både restauranter og taverner, hvor du kan få stillet sulten. Få kilometer fra Kos by ligger Psalidi, der er endnu roligere.

 

Tigaki - den bedste strand på Kos

Rejser du til Kos for at dase på en skøn stand? Den bedste strand på Kos finder du i Tigaki, kun 10 km vest for Kos by. Tigaki er en stille by, strandende er lavvandede og det er absolut børnefamiliernes foretrukne sted. Find en liggestol og slap af under en parasol, byg sandslotte i vandkanten eller kast dig ud i de mange vandsportsaktiviteter.
En af Kos mange lækre strande

Transport på Kos

Øen Kos er bare 40 km lang og 8 km bred, så det er rimeligt nemt at komme rundt. Du kan tage de lokale busser til de fleste steder, leje en bil og have friheden eller hvad med at leje en cykel. Det er god motion og giver ofte en masse ekstra små oplevelser med på vejen. Men husk at medbringe vand, solcreme og en hat, for det er en varm fornøjelse i sommermånederne.

Taxi er også en mulighed, men aftal prisen på forhånd, hvis du skal på en længere tur rundt på Kos.

Leder du efter mere om rejser til Kos?

Hoteller på Kos - kombinér dit fly med et hotel eller en feriebolig på Kos.
Billeje på Kos - lej en bil på Kos og oplev øens mange skønne strande og seværdigheder med en god og billig billeje.
Kos rejsetips - læs andre rejsendes tips og anbefalinger til byen.

Start nu! Det er let at bestille din rejse online med fly og hotel til Kos

Se liste med ferieboliger på Kos
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sri-lanka/babyelefanter-og-smaa-skildpadder-brpaa-sri-lanka.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.