Billedet er fra Kos

Fakta

 • Udendørs swimmingpool
 • Restaurant
  Restaurant
 • Bar
  Bar
 • Safe
  Safe
 • Aircondition
  Aircondition
 • Børnepool

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Aegean View Aqua Resort (ex Aparthotel)

Hyggeligt hotel som ligger i bakkerne bag Kos by, med udsigt til Det ægæiske Hav.
Aegean View Aparthotel har behagelige områder og en dejlig have. Bygningerne er små og bygget af traditionelle græske materialer. Hotellet ligger 55 meter over havets overflade og der er 2 km til byens centrum og stranden.

På hotellet er reception, internetadgang (mod ekstra gebyr), pengeskab (mod ekstra gebyr), minimarked, restauranter, barer og miniklub. Hotellet har 3 udendørs swimmingpooler forbundet med en kanal, børnebassin og vandrutsjebane for børn. Hotellets Spa har indendørs, opvarmet pool, jacuzzi og fitnesslokale, dampbad, sauna samt massage og skønhedsbehandlinger for både ansigt og krop (disse er med tidsbestilling og mod ekstra gebyr). Der er sportsfaciliteter som vandpolo, vandvolleyball, tennis, billard, bordtennis osv. Hotellet har desuden pendulkørsel 4 gange om dagen og tilbyder udflugter på hotellets båd samt arrangementer som levende musik og græske aftner.

Der er adskillige typer af beboelse, alle udstyret med aircondition, lille køleskab, badeværelse med badekar/brusebad og hårtørrer, pengeskab (mod ekstra gebyr og efter anmodning), telefon, tv og terrasse eller balkon. Nogle af lejlighederne med 2 soveværelser og suiterne har fælles pool.
Denne side er udskrevet d. 29. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/mexico/mexico-city/nh-centro-historico.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.