Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

All inclusive på Kreta

Tag på All inclusive ferie på Kreta, så kan du slappe af og nyde ferien uden at tænke over regningen på restauranten eller hvad børnenes is og sodavand koster. All inclusive på Kreta er specielt for dig der rejser med familien, hvor det meste er betalt på forhånd.

Ferie på Kreta med All inclusive

 • Chania

  Nireas

  Nireas er oplagt for en stille og rolig familieferie, et hyggeligt lille feriested med 27 lejligheder og fredeligt beliggende i idylliske Kato Daratso 4 km nordvest for Chania. med de hvide bjerge "Lefka Ori" i baggrunden. Alle lejligheder har udsigt over poolområdet. Der kan tilkøbes All inclusive light.
 • Agia Pelagia

  Blue Bay Resort, Agia Pelagia

  Et helt fantastisk feriested for børnefamilier med tre poolanlæg samt masser af aktiviteter og underholdning. Og med All inclusive er mad og drikkevarer inkluderet. Shuttlebus til stranden.
 • Chania

  Creta Palm Hotel

  Creta Palm hotel ligger overfor sandstranden i Kato Stalos og har to skønne swimmingpools med hver sin poolbar og solterrasse med solsenge. Et godt valg for både familier og par.
 • Sissi

  Sentido Vasia Resort & Spa

  Et flot resort hvor vi tilbyder All inclusive. Hotellet ligger lige ved den idylliske fiskerlandsby Sisi på klipperne med udsigt over havet. Her er alle tænkelige aktiviteter og faciliteter for både børn og voksne.
 • Rethymnon

  Maravel Hotel

  Maravel Hotel er fredligt beliggende i udkanten af Adelianos Kampos blot 70 m fra den skønne sandstrand og 7 km fra Rethymnon. Et dejligt hotel til børnefamilier med masser af aktiviteter og All inclusive.
 • Chania

  Solimar Hotels Aquamarine

  Solimar Aquamarine er et skønt All inclusive-hotel med en fredelig beliggenhed og udsigt til den skønne sandstrand Pirgos Psilonerou lidt udenfor Platanias. Hotellet har store flotte værelser, og flere af dem har egen lille pool.
 • Hersonissos

  Royal Belvedere Hotel

  Royal Belvedere er et stort All inclusive-hotel med 330 værelser. Hotellet ligger omgivet af palmer, oliven- og citrontræer på en bakketop med udsigt over havet. Her er masser af underholdning for alle, og hotellet tilbyder gratis transport til stranden.
 • Rethymnon

  Hotel Stella Katrin

  Stella Katrin er et hyggeligt, mindre All inclusive-hotel med 40 værelser, der ligger 50 m fra sandstranden i Adelianos Kampos 6 km fra Rethymnon.
 • Heraklion

  Gouves Water Park Holiday Resort, Gouves

  Gouves Water Park Holiday Resort i Gouves er et større resort med 263 værelser og sjov og ballade for hele familien specielt i aquaparken med 6 rutsjebaner. Her er tre store swimmingpools og to mindre til de små gæster, hvor I frit kan kan benytte solsenge og parasoller på solterrasserne. Og sandstranden er indenfor gåafstand.
Denne side er udskrevet d. 23. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/sverige/en-anderledes-ferieoplevelse-i-sverige-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.