Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Chania

Kreta er øen med et gudsbenådet klima og lange sandstrande ud til det turkisblå Middelhav. Her kan I opleve pastelfarvede huse, olivenlunde, forhistoriske ruiner og et menukort med sprødstegte fisk, tzatziki og musaka. Kreta, Zeus’ fødeø, er simpelthen juvelen blandt Grækenlands ferieøer.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Chania

Und jer selv et besøg i Chania, så I kan tage en slentretur på den venezianske havnepromenade med de pastelfarvede huse. Her hersker der en helt speciel atmosfære, der også lever i den gamle bydel, som vrimler med restauranter og barer i de snævre, krogede gader.

I Chania kan I også besøge den store markedshal med alt, hvad I kan tænke jer af krydderier, fisk og grøntsager. I det arkæologiske museum kan I finde genstande fra Chanias fortid, mens det meste af byen byder på gode shoppingmuligheder inden for læder, tæpper, smykker og kunsthåndværk. Chania er nemlig shoppingby nr. 1, når I rejser til Kreta.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til i Chanias havneby Souda på det vestlige Kreta, ca. 4 km fra Chania.
Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.