Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kreta

 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet
 • En naturoplevelse uden lige

  (Bedømt af 2 personer)
  05.12.13: Mette Løgstrup Graversen
  På Kreta finder man Europas længste kløft. Samariakløften - Den byder på en 16 km lang vandretur i et spektakulært bjerglandskab. Man starter vandreturen oppe i bjergene, hvorefter man går nedad.
  Se hele rejsetippet
 • Et andet Kreta

  (Bedømt af 26 personer)
  03.12.13: Pia Emborg
  Jeg har brugt Chania som udgangspunkt til de oplevelser af ture, jeg har beskrevet her. Det sværeste ved at lave disse beskrivelser, var at begrænse mig (hvilket nok heller ikke er lykkedes særligt godt).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kreta

En meget glad bager og 2 danskere
Rejsetips indsendt af:
Jørgen E. Hansen
Aabybro
6. dec. 2009

Den lokale bagermester på Kreta

Lejer du bil på Kreta kommer du virkelig tæt på lokalbefolkningen. Vi mødte den lokale bagermester i en af de små landsbyer.

En dag lejede en bil for at kørte ud og opleve de små landsbyer på Kreta - vi bruger meget at slå os ned på byens torv for at opleve byens "puls" og se hvad der sker.

På et tidspunkt kommer der en gammel kone gående med et brød under armen.
Vi beslutter at gå mod den retning hvor hun kommer fra. I en lille sidegade ser vi igen en kvinde komme med brød, hun kommer ud fra et hus, der ikke på nogen måde ligner det vi forstår ved en bagerforretning, men vi går ind og finder et bageri med et udvalg på 3 forskellige brød.

Bagermesteren selv er til stede, en ældre herre, vi køber brød og spørger ved at vise ham kameraet om vi må tage et billed. Han nikker glædestrålende og efterfølgende skriver han sit navn og adresse på en gammel avis som vi får med.

En virkelig god oplevelse selv om man ikke kan sproget kan man godt forstå hinanden alligevel.

Vel hjemme i danmark får vi lavet et billede og sender til vores bagermester. Om det når frem til ham ved vi ikke, men næste gang vi kommer til Kreta vil vi have et ekstra billed med og så aflægge ham et besøg.

Kommentarer til rejsetips om Kreta

Lej bil på Kreta og kør op i bjergene.

21/05 2010 Steen Christoffersen
Mig og min kone vi har været på Kreta 16 gange.Men hver gang vi er dernede oplever vi noget nyt.De er så gæstfri og man møder kun varme smil.Vi har så mange ting vi har oplevet at det ikke er nemt at nævne alt.Vi har været i Analipsi 2 gange en lille fiskerby med ca 500 indbygger men rolig og stille.Vi syntes også om den østlige kreta.men også den vestlige Kreta ved China kør der fra ned langs kysten elfonissi det er oplevelse nyd stilheden og naturen. Venlig Hilsen Ruth Steen

de små mirakelstunder

15/12 2009 Ole Hansen
Vi har været på Kreta mange gange, oftest med base i Elounda, som desværre svigtes lidt af de danske rejsearrangører - og det er en skam, for der kommer man tæt på de lokale. Men i lighed med Jørgen Hansen's oplevelse stoppede vi på en bjergtur hvor en flok kvinder var ved at vende druer til soltørrede rosiner. Med kropssprog og fagter fik vi (og de) en god oplevelse ud af det. Vi blev begavet med søde druer og de fik en ordentlig fnisetur ud af vores lille stop. Sådan er der mange af den slags små mirakelstunder hvis man tager sig tid til at bevæge sig uden for de "kendte" seværdigheder på Kreta. I det hele taget er der mange gode oplevelser i landsbyer od bjerge på det østlige Kreta. Med venlig hilsen Ole Hansen, Odder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kreta

Hoteller på Kreta
Rejser til Kreta
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/14-dage-paa-kalymnos-i-graekenland-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.