Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kreta

 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet
 • En naturoplevelse uden lige

  (Bedømt af 2 personer)
  05.12.13: Mette Løgstrup Graversen
  På Kreta finder man Europas længste kløft. Samariakløften - Den byder på en 16 km lang vandretur i et spektakulært bjerglandskab. Man starter vandreturen oppe i bjergene, hvorefter man går nedad.
  Se hele rejsetippet
 • Et andet Kreta

  (Bedømt af 26 personer)
  03.12.13: Pia Emborg
  Jeg har brugt Chania som udgangspunkt til de oplevelser af ture, jeg har beskrevet her. Det sværeste ved at lave disse beskrivelser, var at begrænse mig (hvilket nok heller ikke er lykkedes særligt godt).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kreta

Elafonissi
Rejsetips indsendt af:
Susan Olsen
Glamsbjerg
26. juli 2009

Elafonissi - Kreta´s flotteste strand

Mit rejsetips omhandler stranden Elafonissi, som med rette betegnes som Kreta´s Maldiverne.

Vi besøgte Kreta i både 2005 og 2008

Begge gange måtte vi bare til Elafonissi, som er Kreta´s skønneste strand. Den skal helt bestemt opleves. Vi kørte gennem det maleriske landskab dertil - gennem små landsbyer, som lå skønt på rad, ind mellem høje bjergsider, og passererede forbi små vejboder, hvor man kunne købe både Raki, Ouso og hjemmeslynget honning. Selvom det tog sin tid at komme dertil, var det bestemt turen værd. Pludselig var vi der bare, og hvilket syn.

Der er pæne omklædningsfaciliteter samt toiletforhold. Strandstole kan lejes, og man kan ligge og dase under palme-parasoller. Får man trang til mad og drikke, er der også mulighed for at købe dette. Badedyr, solbriller, badetøj m.m. - ja alt hvad hjertet begærer finder man på stranden.

Og vandet er dejlig varmt. Lavvandet mange steder, men nogle steder kan det også lade sig gøre at dykke og se smukke fisk.

Det har absolut været de bedste ferier vi indtil videre har haft, de 2 gange, vi har været på Kreta. Forhåbentlig er det ikke sidste gang, vi kan besøge denne skønne ø.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kreta

Hoteller på Kreta
Rejser til Kreta
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/elafonissi-kretas-flotteste-strand-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.