Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kreta

 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet
 • En naturoplevelse uden lige

  (Bedømt af 2 personer)
  05.12.13: Mette Løgstrup Graversen
  På Kreta finder man Europas længste kløft. Samariakløften - Den byder på en 16 km lang vandretur i et spektakulært bjerglandskab. Man starter vandreturen oppe i bjergene, hvorefter man går nedad.
  Se hele rejsetippet
 • Et andet Kreta

  (Bedømt af 25 personer)
  03.12.13: Pia Emborg
  Jeg har brugt Chania som udgangspunkt til de oplevelser af ture, jeg har beskrevet her. Det sværeste ved at lave disse beskrivelser, var at begrænse mig (hvilket nok heller ikke er lykkedes særligt godt).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kreta

Elafonissi på Kreta
Rejsetips indsendt af:
Thomas Petersen
Lyngby
20. april 2011

Elafonissi på Kreta

Selve Chania og især strandene vest for byen er fantastiske. Men hvis min vil helt op og ringe, er det en ide at leje bil og køre ned til sydkysten.
Elafonissos/Elafonissi er ren Bounty-Land, som - selv om det er ved at blive mere "turistet" end tidligere, stadig har noget autensitet over sig. Og turen derned er fantastisk, da man er nødt til at krydse over bjergmassivet midt på øen. Samtidig er der masser af uspoleret landlæig idyl på vejen og meget smukke udsigter, som pludselig bare er der. Vi havde desværre ikke kameraet med - men tro os: Det er en meget smuk tur. Vi har boet i Grønland og vi har rejst i hele Skandinavien, Østrig, Storbritannien, Frankrig, Italien og Tjekkiet - på alle årstider. Denne tur er suverænt det smukkeste vi har oplevet...

(FDM travel har tilføjet billedet)

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kreta

Hoteller på Kreta
Rejser til Kreta
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/sydoeen/sevaerdigheder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.