Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kreta

 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet
 • En naturoplevelse uden lige

  (Bedømt af 2 personer)
  05.12.13: Mette Løgstrup Graversen
  På Kreta finder man Europas længste kløft. Samariakløften - Den byder på en 16 km lang vandretur i et spektakulært bjerglandskab. Man starter vandreturen oppe i bjergene, hvorefter man går nedad.
  Se hele rejsetippet
 • Et andet Kreta

  (Bedømt af 25 personer)
  03.12.13: Pia Emborg
  Jeg har brugt Chania som udgangspunkt til de oplevelser af ture, jeg har beskrevet her. Det sværeste ved at lave disse beskrivelser, var at begrænse mig (hvilket nok heller ikke er lykkedes særligt godt).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kreta

En tur til den natursmukke ø Kreta
Rejsetips indsendt af:
Aalborg
6. juni 2013

En tur til den natursmukke ø Kreta

Vi var i sommeren 2011 på Kreta. Vi var henholdsvis 19 og 18 år, da vi var afsted.

Vi fandt et lejlighedshotel der havde en fin udsigt, kort afstand til butikker og strand.
- og så endda til en rigtig fornuftig pris, selvom det var i højsæsonen(lille hotel med 12 lejligheder og mini-all-inclusive). Det var et "dansker-hotel" vi boede på, dvs. at alt personale og alle gæster på hotellet var danskere - eller talte dansk. Dette var vi ikke klar over inden vi tog afsted - men det fungerede godt for alle på hotellet. Både de ældre som ikke kunne snakke engelsk særlig godt, børnene som skulle i isbaren uden deres forældre og for de unge, da bartenderne viste os bylivet og kom med gode tips til shoppingsteder osv.
Ligeledes havde vores naboer sølvbryllupsdag den sidste dag vi var på hotellet, og hotellet havde planlagt en hyggelig aften, for os alle inden vi skulle hjem. Da vores naboer tog ud i byen mødes alle vi andre i loungen, hjalp med at pynte det lille spiseområde ved poolen med danske flag og sølvglimmer, og så bestilte hotellet pizzaer (på deres regning) til alle, og så fejrede vi ellers parret da de kom hjem.

Vores rejseselskab havde nogle planlagte ture man kunne tage ud på, og vi tog på to ture, både pga. økonomien i det, men også fordi at vi ville have tid til at "holde ferie" nu når vi var afsted.

Selvom vi startede hver dag med at ligge ved poolen eller på stranden, gå i byerne - både for at shoppe men også for at se kultur kunne nogle af dagene godt blive lidt lange. En af dagene lejede vi to motorcykler og kørte selv rundt på øen - det kan i dén grad anbefales, da vi fik set en masse forskellige ting, som ikke var en mulighed ved rejseselskabet.

Jeg vil klart anbefale denne destination til folk der interesserer sig for at ligge ved poolen/stranden det meste af dagen, samt at kigge på den smukke og farverige natur - det skal lige siges, at undervandsnaturen ikke er noget at råbe hurra for(!). Ligeledes er kreta et skønt sted for børnefamilier.
Til unge mennesker tror jeg sagtens man kan finde et mere attraktivt sted at tage hen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kreta

Hoteller på Kreta
Rejser til Kreta
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/krydstogt/krydstogt/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.