Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kreta

 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet
 • En naturoplevelse uden lige

  (Bedømt af 2 personer)
  05.12.13: Mette Løgstrup Graversen
  På Kreta finder man Europas længste kløft. Samariakløften - Den byder på en 16 km lang vandretur i et spektakulært bjerglandskab. Man starter vandreturen oppe i bjergene, hvorefter man går nedad.
  Se hele rejsetippet
 • Et andet Kreta

  (Bedømt af 25 personer)
  03.12.13: Pia Emborg
  Jeg har brugt Chania som udgangspunkt til de oplevelser af ture, jeg har beskrevet her. Det sværeste ved at lave disse beskrivelser, var at begrænse mig (hvilket nok heller ikke er lykkedes særligt godt).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kreta

Togture omkring Chania ...
Rejsetips indsendt af:
Lene Bringsjord
Århus C
5. marts 2009

Kreta

Kreta er en perle og et fantastisk sted både med og uden børn. Der er masser af muligheder for både natur, kultur, shopping, dykning og badning ...
Kreta set foroven i flyet ....
Kreta set foroven i flyet ....

Kreta i juni anbefales!

Kreta er en helt fantastisk ø at rejse til med børn. Har selv været der 2 år i træk med min søn. Han var 8 og 9 år.

Vi boede 4 km uden for Chania i Agii Apostoli. Der er små hyggelige tavernaer, vi boede på et lejlighedshotel med taverna og det er tæt på stranden - muligt at vælge imellem 3 bugter afhængig af om man er til meget turisme, mellem turisme eller den lokale strand.

Godt at tage til vandet tidligt morgen og gå hjem når solen står højt på himlen. (skru ned for solen mellem 12 og 15) :o)

Bus til Chania
Der er gode muligheder for at tage en bus ind til byen og her er det billigst hvis busbilletterne købes i en af supermarkederne - det er billigere end hvis du køber dem i bussen. De kører rimelig ofte ind til Chania og fra busgaden (stort firkantet område) afgår mange busser rundt i området i Chania.

Spis på de lokale restauranter
Spis hvor grækerne spiser - de lokale steder er langt mere hyggelige og man undgår stress og jag ved havnepromenaden.

Oplevelser i Chania
Der er både vandland, Knossostur, forskellige bådture af forskellig varighed, dykning, snorkling og små togruter man kan tage på i området - det er rigtig hyggeligt og afstessende og man kan blive kølet lidt af ved sådan en tur om eftermiddagen :o)

Chanias gader er bare så hyggelige at gå rundt i - husk at tjekke om der er plads i kufferten til alle de ting du forelsker dig i - det kneb med pladsen for os, men det gik dog :o)

Vi var første år afsted i medio juli og landede i en hedebølge i den 2. uge vi var der. Det vil jeg anbefale ikke at gøre, hvis man har mindre børn med og hvis den står på vandreture.

Sidste år rejste jeg uden for børnenes sommerferie, og det var lige tilpas mht. varmen for os. Det gør vi helt sikkert igen når vi skal til Kreta igen - omkring uge 25-26.

De gæstfrie grækere
Grækerne er enormt gæstfrie - vi har kun haft gode oplevelser med græske hotelejere - vi fik lejlighed til at komme med hotelejeren på en tur op i hans appelsin- og olivenlunde og vi plukkede appelsiner i hans lunde.

Min søn havde godt nok hørt om at man plukker appelsiner, men at opleve det selv var prikken over i'et denne dag. han havde også et par vildhunde vi hilste på og gav gederne mad - det var så hyggeligt og det var ikke noget der var inkluderet i prisen hos rejsebureauet, det var eget initiativ og det var sejt at køre jeep op igennem bjergene og mærke suset i håret og se min søns begejstrede øjne!

Kreta er virkelig en perle der er værd at besøge - god rejse!

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kreta

Hoteller på Kreta
Rejser til Kreta
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/vietnam/hanoi/vietnam-fra-nord-til-syd-med-en-refleksion-over-krigen-mellem-nord-og-sydvietnam-1964-1973.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.