Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kreta

 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet
 • En naturoplevelse uden lige

  (Bedømt af 2 personer)
  05.12.13: Mette Løgstrup Graversen
  På Kreta finder man Europas længste kløft. Samariakløften - Den byder på en 16 km lang vandretur i et spektakulært bjerglandskab. Man starter vandreturen oppe i bjergene, hvorefter man går nedad.
  Se hele rejsetippet
 • Et andet Kreta

  (Bedømt af 25 personer)
  03.12.13: Pia Emborg
  Jeg har brugt Chania som udgangspunkt til de oplevelser af ture, jeg har beskrevet her. Det sværeste ved at lave disse beskrivelser, var at begrænse mig (hvilket nok heller ikke er lykkedes særligt godt).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kreta

Rejsetips af samme forfatter

Kreta - ægte græsk dans
Rejsetips indsendt af:
Ulla Reffstrup
Ry
12. sept. 2009

Kreta - ægte græsk dans

Det ægte Kreta - her oplevede vi ægte græsk dans i et lille hyggeligt værtshus.

Græsk dans på et lille værtshus

På ferien til Kreta havde vi lejet en bil hjemmefra, så det var jo med at komme ud og opleve noget. Allerede den første aften havde vi fået lokket nogle stedboende til at fortælle os, hvor vi kunne møde ægte græsk dans! og ganske rigtigt - inde i Crania by, bag havnen i en smal gyde lå et værtshus. "Lyrakia", Kalergon Street 22, Chania. "The place where all the Cretan musicians from the Chania area come together to play, sing and dance" Der sad nogle musikere og derudover var lokalet fyldt af græske mænd. Almindelig arbejdere, der fik sig lidt øl etc. Pludselig rejste en af mændene sig op - en stout græker iført hjemmesko og striktrøje - og så begyndte han at danse. Snart efter dansede næste alle de tilstedeværende mænd! Fantastisk - ikke noget turistpjat, men helt ægte. Det glemmer vi aldrig.

Kommentarer til rejsetips om Kreta

Kreta, mit livs ferie

30/12 2009 Lars Landbo
Min bedste ferie nogensinde gik til Kreta. Der er snart 4 år siden, men både mine børn og svigerforældre mindes netop denne ferie som noget unikt og helt specielt. Bare det at man stadigvæk kigger efter ferier på dette specielle sted stadigvæk, og endog har anskaffet sig en plade med Demis Roussos, gør at mit hjerte banker for Grækerne. Et stolt og pragtfuldt folk med stor livsglæde og alt det man kan savne en snevejrsdag i Danmark. Min største drøm hvis jeg vandt i lotto var ikke andet end at opleve dette scenario engang mere. Mine svigerforældre var oppe på stolene og danse Zorba sammen med lokale, og mine børn var i poolen med de lokale børn, uden dog at kunne et eneste ord med hinanden. Pragtfuldt. Jeg vil ønske for alle at De på et tidspunkt i Deres liv vil få mulighed for at opleve stemningen hos Kretaneserne. Det er absolut et minde for livet. Kærlig hilsen Lars Landbo

græsk dans

06/11 2009 else marie
lyder bare herligt,har selv prøvet det,og grækerne nød at vi var der,de kom med tapas og ouso på værtshusets regning,vi sad der i flere timer.Kreta er det allerbedste ferie sted, jeg er der hver år med 2 veninder,vi kommer meget for maden,det er noget helt for sig selv,flere gange har vi været med i køkkenet når der var noget de var i tvivl om,for selvfølgelig skulle vi have lige hvav vi ønskede os,

Kreta

05/11 2009 Annizette Haarby
Vi var på Kreta og kørte en tur op i bjergene og ned sydpå øen. Hvor der bare var smuk og vi spiste godt. Vi kørte ud fra den lille by Gerani
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kreta

Hoteller på Kreta
Rejser til Kreta
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.