Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kreta

 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet
 • En naturoplevelse uden lige

  (Bedømt af 2 personer)
  05.12.13: Mette Løgstrup Graversen
  På Kreta finder man Europas længste kløft. Samariakløften - Den byder på en 16 km lang vandretur i et spektakulært bjerglandskab. Man starter vandreturen oppe i bjergene, hvorefter man går nedad.
  Se hele rejsetippet
 • Et andet Kreta

  (Bedømt af 25 personer)
  03.12.13: Pia Emborg
  Jeg har brugt Chania som udgangspunkt til de oplevelser af ture, jeg har beskrevet her. Det sværeste ved at lave disse beskrivelser, var at begrænse mig (hvilket nok heller ikke er lykkedes særligt godt).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kreta

Kreta en go´ ferie
Rejsetips indsendt af:
Nina Rasmussen
Nykøbing F
29. aug. 2008

Kreta en go´ ferie

Der er dejligt på Kreta. Både børn og voksne kan få en god ferie i det skønne Grækenland. Det kan bestemt godt anbefales at medbringe køresygs-/søsygspiller.

til Kreta med køresygspiller.

Der er bestemt dejligt på Kreta. Vi kan varmt anbefale at tage til det natur skønne Kreta. Det går der ud af bakke op og bakke ned. Derfor vil vi anbbefale at du medbringer køresygs-/søsygpiller. De snoede veje der går op og ned kan få en hver mave til at drille.

Der er mange gode ture på Kreta. de fleste er sejlture tid de mange dejlige øer der er spredt rundt om øen. Der kan være en del blæst, så også der er det en go´ ide med en lille pille i tasken. Med den lille pille i maven kan du være sikker på en rigtig god ferie.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kreta

Hoteller på Kreta
Rejser til Kreta
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/norge/paa-jagt-efter-nordlys-/-aurora-borealis-udflugt.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.