Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kreta

 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet
 • En naturoplevelse uden lige

  (Bedømt af 2 personer)
  05.12.13: Mette Løgstrup Graversen
  På Kreta finder man Europas længste kløft. Samariakløften - Den byder på en 16 km lang vandretur i et spektakulært bjerglandskab. Man starter vandreturen oppe i bjergene, hvorefter man går nedad.
  Se hele rejsetippet
 • Et andet Kreta

  (Bedømt af 25 personer)
  03.12.13: Pia Emborg
  Jeg har brugt Chania som udgangspunkt til de oplevelser af ture, jeg har beskrevet her. Det sværeste ved at lave disse beskrivelser, var at begrænse mig (hvilket nok heller ikke er lykkedes særligt godt).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kreta

hygge på taverna i Agii Apostoli - Kreta
Rejsetips indsendt af:
Lene
Århus
12. jan. 2009

Kreta - en perle

1 uges ferie til Kreta med forventningsfuld dreng... Det blev gensynets glæde med en masse nye oplevelser.

vi måtte bare til Kreta igen .......

Som en surprise fik min søn af påskeharen et påskeæg med et kort ¤ lavet som et gækkebrev ¤ der var klippet forskellige ting ud fra rejsekataloget om unikke steder og beskrivelser i ord og billeder.... der gik dog lidt før han fik færden af hvad det gik ud på, men så fangede han den! vi skal til KRETA IGEN jubi!

Vi rejste i juni 2008 og af erfaring fra 2007 hvor vi rejste i juli, så flyttede jeg ferien så den faldt en måned før, så vi ikke landede i 45 graders varme igen.

Jeg rejste alene med min søn der var 9 sidste år, og det var en supertur - vi boede på et lejlighedshotel i Agii Apostoli - kun max 100 meter fra sidste års lejlighedshotel sidste år. Det skal siges at min søn har diagnosen ADHD så for ham var det godt, at der var noget kendt. De samme strande, han kendte butikkerne, grækerne er jo så gæstfrie, og det var kendte ansigter. Det er en stor hjælp når man skal rejse alene, at der er trygge rammer for en sådan dreng. Han klarede turen rigtig fint.

Strandende er med klipper, men dejlig fin badestrand og det er helt sikkert et must at have dykkerudstyr med, fordi det giver en masse oplevelser bare at snorkle og lege i sandet ¤ Vi skulle have været ude og dykke, men dykkerbåden var desværre solgt og det var derfor ikke muligt i år at dykke igen fra båden. Det var ellers vores mål, men det må vi have tilgode.

Turene til Chanias by om aftenen var superhyggelige og her vil vi anbefale at kigge efter hvor grækerne selv spiser frem for alle de turistede steder. Det var langt mere hyggeligt og fredeligt og det var ikke dyrere. Gå op i de små gader og mærk stemningen og prøve de græske specialiteter - også tavernaen på hotellet var rigtig fint og ikke dyrt.

Der var gode shoppingmuligheder i Agii Apostoli med både Lidl og en anden supermarkedskæde, så det var en billigere ferie fordi vi kunne købe masser af billig frugt, og lidt til morgenbordet og frokosten hvor vi så prioriterede at gå ud om aftenen og spise - Lidl svarer jo ligesom til Netto - den anden kæde var større og havde et noget større udvalg (SuperBest/Føtex præget med delikatesse mv )

Der var fine muligheder for ture rundt om i landskabet, og ved at hoppe på et minitog kunne man tage en tur op i bjergene i forskellige retninger og besøge forskellige græske steder og købe og smage på deres specialiteter - det var rigtig hyggeligt og dejligt at blive kølet lidt af med en tur ¤ der var flere dropsteder.

Jeg har haft stor glæde af at rejse til Kreta med min søn fordi grækere bare er så søde og gæstfrie. De har givet so en tryghed og der blev dagligt gjort pænt rent på værelserne mv .

Vi vil helt sikkert tilbage til Kreta en dag - men som min søn selv fik udtrykt på en fin måde, Kreta er et dejligt sted, men det er også godt at se andre steder i verden, og derfor er vores næste rejsemål til sommer helt sikkert et andet dejligt sted - hans ønske er at se Colloseum og hvem ønsker ikke at komme til Italien når man elsker pasta og historie :0)

Seværdigheder
Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kreta

Hoteller på Kreta
Rejser til Kreta
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/captains-barbati.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.