Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kreta

 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet
 • En naturoplevelse uden lige

  (Bedømt af 2 personer)
  05.12.13: Mette Løgstrup Graversen
  På Kreta finder man Europas længste kløft. Samariakløften - Den byder på en 16 km lang vandretur i et spektakulært bjerglandskab. Man starter vandreturen oppe i bjergene, hvorefter man går nedad.
  Se hele rejsetippet
 • Et andet Kreta

  (Bedømt af 25 personer)
  03.12.13: Pia Emborg
  Jeg har brugt Chania som udgangspunkt til de oplevelser af ture, jeg har beskrevet her. Det sværeste ved at lave disse beskrivelser, var at begrænse mig (hvilket nok heller ikke er lykkedes særligt godt).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kreta

Rejsetips af samme forfatter

Rejsetips indsendt af:
Liv mørk
København
31. marts 2010

Lej en bil på Kreta

Ved at leje en bil på Kreta, får man oplevet meget mere på sin ferie.

Lej en bil på Kreta og tag på eventyr

Jeg var for nogen år siden i Grækenland, nærmere betegnet på Kreta :) her var jeg med min mor, og vi besluttede os for at leje en bil i hele perioden. dette var simpelthen det bedste valg vi overhved kunne have taget! vi fik en dejlig ny bil, og kunne køre rundt på hele øen, og dermed opleve steder og strande som man ellers ikke ville have haft mulighed for at se. vi kørte blandt andet ud til et øde men kæmpe strandområde der hedder elafonissi, det var til dato nok det smukkeste sted jeg har været, der var ikke særligt mange mennesker, vandet var total tyrkis blåt, og sandet helt vidt! (prøv at google det). det at køre i bil gav også en hygge på hele turen! min mor og jeg fik virkelig nyt hinandens nærvær på den ferie, og så kunne vi jo tilmed stoppe og nyde landskabet lige så ofte som vi ville. Mvh. Liv

Aktiviteter
Road trips
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kreta

Hoteller på Kreta
Rejser til Kreta
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/lissabon/lissabon-en-smuk-og-alsidig-by.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.