Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kreta

 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet
 • En naturoplevelse uden lige

  (Bedømt af 2 personer)
  05.12.13: Mette Løgstrup Graversen
  På Kreta finder man Europas længste kløft. Samariakløften - Den byder på en 16 km lang vandretur i et spektakulært bjerglandskab. Man starter vandreturen oppe i bjergene, hvorefter man går nedad.
  Se hele rejsetippet
 • Et andet Kreta

  (Bedømt af 25 personer)
  03.12.13: Pia Emborg
  Jeg har brugt Chania som udgangspunkt til de oplevelser af ture, jeg har beskrevet her. Det sværeste ved at lave disse beskrivelser, var at begrænse mig (hvilket nok heller ikke er lykkedes særligt godt).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kreta

Rejsetips af samme forfatter

Mare Blue Village
FDM travel rejsespecialist
Per V. Henningsen Telefon: 70 28 13 48

Mare Blue Village

Som et supplement til min anbefaling af dette rejsemål efter sommerferien 2010, kommer her en lille update efter at vi netop er hjemvendt fra endnu en skøn sommerferie på Mare Blue Village.
Vigtigste fornyelse siden sidste år er, at hotellet nu har bygget et helt nyt og superflot vandland, bestående af flere forskellige vandrutchebaner, samt en "lazy river" hvor man kan lade sig trække rundt af en stille strøm. Der er livreddere på vagt til at overvåge området, så forældre kan være helt trygge ved at lade deres børn lege her. Det er et hit!

Derudover kan jeg nævne, at der (efter vores oplevelse) var en del flere dansk gæster på hotellet i år, end sidste år .. jeg vælger at tro, at det skyldes mit første rejsetip .. så der er en god chance for, at børnene kan finde nogle at lege med.

Og så skal mit gode råd i år være, at man lejer en bil under opholdet. Der er gratis parkering ved hotellet. Og med egen bil har man altså noget bedre mulighed for at tage til byen, eller til stranden, eller køre ture ud i området. Der er selvfølgelig hotellets shuttlebus, der flere gange hele dagen igennem kører gratis t/r mellem hotellet og byen/stranden; men med egen bil kan man altså køre hvorhend man vil hvornår man vil. Og det er (modsat hvad man måske skulle tro) slet ikke så farligt at køre bil selv på Kreta; og det er ganske let at køre selv fra/til lufthavnen ved Heraklion, eller fra/til Chania for den sags skyld.

Ellers er Mare Blue Village stadig et helt forrygende rejsemål! Særdeles rent og pænt, og med en velfungerende All Inclusive.

Kan på alle måder anbefales til den danske børnefamilie!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Per V. Henningsen s profilside

Læs mere om rejser til Kreta

Hoteller på Kreta
Rejser til Kreta
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/rom/orange-hotel-rome.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.