Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kreta

 • En naturoplevelse uden lige

  (Bedømt af 2 personer)
  05.12.13: Mette Løgstrup Graversen
  På Kreta finder man Europas længste kløft. Samariakløften - Den byder på en 16 km lang vandretur i et spektakulært bjerglandskab. Man starter vandreturen oppe i bjergene, hvorefter man går nedad.
  Se hele rejsetippet
 • Et andet Kreta

  (Bedømt af 26 personer)
  03.12.13: Pia Emborg
  Jeg har brugt Chania som udgangspunkt til de oplevelser af ture, jeg har beskrevet her. Det sværeste ved at lave disse beskrivelser, var at begrænse mig (hvilket nok heller ikke er lykkedes særligt godt).
  Se hele rejsetippet
 • Platanias med mere

  (Bedømt af 9 personer)
  19.07.13: Frank
  Godt vejr, god mad, græsk stemning og en ”sidste hyggelig” ferie inden vi skal være forældre til efteråret, var hvad vi havde bestilt...og hvad vi fik, de sidste 14 dage af maj på Kreta tidligere i år.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kreta

Rejsetips indsendt af:
Gerda Gladbjerg
Kolding
2. feb. 2016

Mit livs rejse som 81 årig

Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
Så trods vores høje alder, så tog vi på denne skønne tur, og det var en fantastisk tur, men man skal godt nok være godt gående, men der klager vi ikke, 18 km, det er ikke en distance, der kunne stoppe os, vi klarede det hele rigtig fint, jeg gled dog af og til på en våd sten i det fossende kolde vand, men sådan "et vandfald" det var virkelig kun en opkvikker, vejret var varmt, så en kold våd krop, det var bare forfriskende, og jeg gjorde gerne turen om igen, men der er så meget andet jeg også skal nå at opleve, men denne tur, den synes jeg alle, som elsker naturen smuk natur og høj himmel, så vil jeg anbefale denne tur, en drømmetur, vi var der i maj 2015!

Aktiviteter

Kommentarer til rejsetippet om Kreta

Mit Livs Rejse som 81 årig

04/04 2016 Elna Jespersen
Jeg syntes det var rigtig godt gået i jeres alder, begejstringen for øens natur lyser ud af din beskrivelse. dejligt i gjorde det.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kreta

Hoteller på Kreta
Rejser til Kreta
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.