Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Parferie på Kreta

Kreta emmer af romantik og er det perfekte valg til en parferie. På ferieøen finder I hyggelige kystbyer med atmosfærefyldte havnepromenader hvor restauranterne serverer "alt godt fra havet". FDM travel har samlet et udvalg af hoteller på Kreta, der danner ramme om en rolig og romantisk ferie.

Hoteller for par på Kreta

 • Chania

  Elotis Suites

  Elotis Suites er et flot feriested specielt velegnet til par, fredeligt beliggende i gåafstand til den dejlige sandstrand i Agia Marina samt butikker, restauranter og barer. Der er gratis transport til stranden i hotellets golfbil.
 • Rethymnon

  Brascos

  Brascos er et prisbilligt byhotel specielt velegnet for par. Hotellet har en mindre pool, men det bedste er helt sikkert tagterrassen med bar, hvor I kan nyde den fantastiske udsigt over Rethymnon.
 • Hersonissos

  Palmera Beach Hotel

  Palmera Beach Hotel er et flot nyrenoveret hotel, der ligger lige på strandpromenaden i Hersonissos, hvor alt er inden for gåafstand. Restaurant lige ud til havet. Hotellet får fantastisk omtale på TripAdvisor, og ideelt for en romantisk parferie.
Denne side er udskrevet d. 23. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/skoenne-dage-paa-jersey.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.