Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kreta

 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet
 • En naturoplevelse uden lige

  (Bedømt af 2 personer)
  05.12.13: Mette Løgstrup Graversen
  På Kreta finder man Europas længste kløft. Samariakløften - Den byder på en 16 km lang vandretur i et spektakulært bjerglandskab. Man starter vandreturen oppe i bjergene, hvorefter man går nedad.
  Se hele rejsetippet
 • Et andet Kreta

  (Bedømt af 26 personer)
  03.12.13: Pia Emborg
  Jeg har brugt Chania som udgangspunkt til de oplevelser af ture, jeg har beskrevet her. Det sværeste ved at lave disse beskrivelser, var at begrænse mig (hvilket nok heller ikke er lykkedes særligt godt).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kreta

Rejsetips indsendt af:
Dorthe
Kolding
17. sept. 2009

Positivitet og afbudsrejser til fx Kreta

Det er meget vigtigt når man ligesom jeg vælger at tage en afbudsrejse at man er fuld af optimisme, da man ikke har mulighed for at undersøge lufthavn, transport til og fra, hotel, feriested, mm. da ferien ellers kan blive ødelagt. Denne rejseform anbefales for de mennesker der ikke kræver luksus i særklasse ;-)

Den praktiske GRIS

Overskriften dækker over de ting som man bare ikke kan undvære på sin ferie, (der er her tale om solferie). Vi må sige en meget vigtig ting er dit pas uanset hvor du skal hen udenfor Danmarks grænser, der næst et visakort.... med penge på ;-)
Så er ferien i gang og man kan så småt læne sig tilbage og nyde flyveturen, her er det at optimisten og det positive menneskes væsen så viser sig om man har valgt den rigtige rejseform.
Denne rejseform er også genial til det opsøgende og udfordrende folkefærd, så som; vandrer, opdagere, tag-på-din-egen-udflugt-tur, kort sagt dem der ikke er kommet på solferie for at ligge inde på hotelværelset. Fed tur til Vest Kreta forresten prøv det, de er et af det dejligste folkefærd man kan møde og udflugterne er suveræne.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kreta

Hoteller på Kreta
Rejser til Kreta
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/firenze/fantastiske-firenze.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.