Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kreta

 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet
 • En naturoplevelse uden lige

  (Bedømt af 2 personer)
  05.12.13: Mette Løgstrup Graversen
  På Kreta finder man Europas længste kløft. Samariakløften - Den byder på en 16 km lang vandretur i et spektakulært bjerglandskab. Man starter vandreturen oppe i bjergene, hvorefter man går nedad.
  Se hele rejsetippet
 • Et andet Kreta

  (Bedømt af 26 personer)
  03.12.13: Pia Emborg
  Jeg har brugt Chania som udgangspunkt til de oplevelser af ture, jeg har beskrevet her. Det sværeste ved at lave disse beskrivelser, var at begrænse mig (hvilket nok heller ikke er lykkedes særligt godt).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kreta

Havet ved Kato stalos
Rejsetips indsendt af:
Lone Nielsen
Holbæk
17. aug. 2009

Ren afslapning på Kreta

Mit rejse tip handler om ren afslapning. I ferie byen Kato stalos 7 km udenfor Chania er der mulighed for at slappe fuldstændigt af med kun lyden af bølgernes brusen.

Ren afslapning

Efter lange og hæftige arbejdsuger, hvad har man så mere brug en ren afslapning. Og det fik vi faktisk da vi kom til Kreta. Med et hotel der lå lige ned til vandet og en swimming pool lige uden for hotel værelset, så var der dømt bade/afslapning for hele familien. Kato stalos er en lille by 7 km udenfor Chania hvor man ikke møder stor byens larm i lige så høj grad som i Chania, der er dog stadig mulighed for at fornøje sig med både mad og forlystelser i form af bla. en mini golf park ellers er byen meget basseret på det rent afslapningmæssige.

Kreta byder dog på meget mere end det og vi dristede os da også ud på en tur til Elafonisi "De græske Maldivere", samt et besøg i en dypstenshule "Agia Sofia". Ligeledes har man mulighed for en aktiv dag med et besøg i Samaria kløften, denne er dog ikke egnet for børn så den undlod vi dennne gang. Den eneste ulempe ved ferien var; "Den var alt for kort"!.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kreta

Hoteller på Kreta
Rejser til Kreta
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/lesvos-aegte-graesk.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.